VASPITAČICA SE DRALA NA DETE I PSOVALA GA! Jezivi snimak iz vrtića, mališan joj je samo tražio igračku!
Vaspitačica urlala na dete, Foto: Index.hr printscreen

SKANDAL

VASPITAČICA SE DRALA NA DETE I PSOVALA GA! Jezivi snimak iz vrtića, mališan joj je samo tražio igračku!

"Tete, tete, tete", čuje se na snimku dete jasličkog uzrasta kako doziva tetu, nakon čega kreću salve uvreda

Objavljeno:

Hrvatski portal "Index" došao je u posed video snimka iz Dečjeg vrtića Imotski na kojoj se čuje vaspitačica koja urla i psuje dete koje od nje traži igračku.

"Tete, tete, tete", čuje se na snimku dete jasličkog uzrasta kako doziva tetu, nakon čega kreću salve uvreda.

- Šta je bog te posra, šta je više, nema, jesam ti dala Bibija, boga ga jeba s Bibijem više, svima, šta ne iđete kući - čuje se vaspitačica imotskog vrtića koja je sama snimala ovu scenu i potom je poslala prijateljici.

POGLEDAJTE GA OVDE.

"Index" je pozvao vaspitačicu i na telefon se javila njena majka koja je i sama vaspitačica u istom vrtiću. Potvrdila je da je na snimku njena ćerkai rekla da je sve skupa velika greška i grozna šala.

- Znam pozadinu cele priče. Nije onako kako se čini, ali grozno je na snimci svakako. Ovo je užasna šala trebala biti njoj i prijateljici koje su noć pre bile vani skupa s jednim uglađenim dečkom. Činio se fin, no ubrzo je svako malo krenuo sa psovkama i njima je to bilo smešno. I drugi dan je ona došla u smenu i htela napraviti neku glupu šalu koja nikome nije bila smešna osim njima, da ona oponaša tog dečka pred decom i da odglumi da bi kao išla kući i to je poslala prijateljici da se nasmeje. Kasnije kad su zahladile odnose, snimka je izašla van. To je to, ništa drugo. Ona više ne radi u vrtiću - rekla je "Indexu" njena majka.

Potom je krenula da razgovara s nekim i kad se opet javila, rekla je da su je zatekli.

- Moja ćerka nije takva, to nije njen rečnik, dogodila se užasna greška i javiće vam se njen advokat i s njim se dogovorite. Nemojte na osnovu ovako uznemirene majke pisati nešto - rekla nje majka devojke koja je urlala i psovala decu.

"Index" je kontaktirao i direktorku Dečjeg vrtića Imotski Jelenku Jukić, a na telefon se javio zaposleni vrtića koji je rekao da je direktorka na službenom putu i da nije nadležan davati izjavu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.