GRAĐEVINSKA SKELA SE SRUŠILA NA ULICU: Nesreća na u centru Rijeke, vozače spasila PUKA SREĆA (VIDEO)
Srušila se skela, Foto: Youtube printscreen

incident u hrvatskoj

GRAĐEVINSKA SKELA SE SRUŠILA NA ULICU: Nesreća na u centru Rijeke, vozače spasila PUKA SREĆA (VIDEO)

Od slučajnih prolaznika "24 sata" sazanju kako se malo pre urušavanja na semaforu neposredno pre mesta nesreće zaustavio autobus

Objavljeno:

U urušavanju građevinske skele danas oko 13 sati u samom centru Rijeke na zgradi koju Riječani znaju kao 'glavnu poštu', srećom niko nije povređen.

Naime, na navedenoj zgradi koja se nalazi na Korzu, tačnije u Adamićevoj ulici, već neko vreme vrše se renoviranja kako bi se tu otvorio još jedan tržni centar.

- Ugrađivali smo lift, kad je pao zid - rekao je za Novi list jedan od radnika.

- Oko 13.20 sati primili smo dojavu o nesreći pa žurno s dva vozila i desetak vatrogasaca izašli smo na teren. Najbitnije nam je sad osigurati jesto jer postoji opasnost od daljnjeg urušavanja. Radi se o najprometnijoj ulici u gradu i pravo je čudo da skela nije pala na nekog od prolaznika ili vozila te pukom srećom nitko nije povređen - rekao je interventni vatrogasac JVP Rijeka.

Od slučajnih prolaznika "24 sata" sazanju kako se malo pre urušavanja na semaforu neposredno pre mesta nesreće zaustavio autobus.

- Čuo sam veliki prasak i nisam ni slutio o čemu se radi dok nisam izašao na ulicu. Ugledao sam autobus s putnicima kako se zaustavio malo ispred srušene skele i betonske fasade koja se srušila na ulicu. Tuda dnevno neprestano prolaze automobili, za vreme gužve posle posla neretko se stvori i kolona tako mi je laknulo kada sam čuo da nitko nije stradao. Strašno - kazao je šokirani stanar obližnje zgrade.

Susedi kažu da su s radovima na toj zgradi već imali problema godinama unazad.

- Jednom su nešto bušili pa je došlo do eksplozije plina! Pola centra grada ostalo je tad bez struje - govore.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.