POSLE DRUGOG PIĆA, SVE MI SE VRTELO! Konobar je častio turu, a onda joj se dogodio ČIST UŽAS
Ilustracija, Foto: Profimedia

nasilje nad ženama

POSLE DRUGOG PIĆA, SVE MI SE VRTELO! Konobar je častio turu, a onda joj se dogodio ČIST UŽAS

Zadranka je bila žrtva dvojice mladića

Objavljeno:

Zbog sumnje da su zajedno silovali 22-godišnju Zadranku, Županijsko državno tužilaštvo u Zadru (ŽDO) podignulo je nakon nešto manje od četiri meseca istrage, optužnicu protiv dvojice Zadrana u dobi od 21 i 22 godine.

Mladići su uhapšeni 31. jula kada su privedeni sudiji istrage koji im je odredio jednomesečni zatvor, javlja Zadarski.hr.

Prema policijskoj krivičnoj prijavi, 21-godišnjak je osumnjičen za dva krivična dela, polni snošaj bez pristanka i teško krivično delo protiv polne slobode počinjeno "zajedno s jednim ili više počinitelja pri čemu je prema istoj osobi izvršeno više polnih odnosa ili s njim izjednačenih polnih radnji".

Za to drugo kazneno delo optužen je i 22-godišnjak. Jedan od optuženih je sin poznatoga zadarskog lekara.

Devojka je Zadarskom iznela svoju stranu priče. Nakon što je te večeri završila celodnevnu radnu smenu u jednom ugostiteljskom objektu na Poluotoku, odlučila je malo odmoriti misli i opustiti se pa je otišla u Varoš na piće. Sedela je sama za šankom i pila viski kolu.

– Prvo piće sam sama platila, drugim me počastio konobar. Nakon tog drugog pića osetila sam neku mučninu, nije mi bilo dobro, bila sam kao zamantana. Kasnije sam shvatila da je taj konobar dobro znao društvo mladića za susednim stolom. Bilo ih je pet, a među njima i jedan od mojih silovatelja, nazovimo ga Marino.

Zadranka je bila žrtva silovanja
Zadranka je bila žrtva silovanja foto: Pixabay

Pre te večeri njega i njegova prijatelja nikad nisam upoznala. Među tim mladićima za stolom bio je i jedan kojeg sam znala iz viđenja. Svi su bili moji vršnjaci, nešto smo se međusobno šalili i oni su me pozvali za svoj stol Došla sam i sela na prazno mesto, pored Marina. Činio se kao drag momak.

Častili su me još jednim pićem, popila sam ga, misleći da će mi umanjiti muku, ali bilo mi je samo gore. Nakon pola sata predložili su da idemo na rivu, gde ćemo nastaviti druženje. Otišli smo zajedno. Ja sam jedva stajala na nogama.

Celi mi se svet vrteo, nisam mogla verovati da mi je to od tri pića. Počelo mi se povraćati, svi su se razbežali, a ja sam na rivi ostala sama u društvu s Marinom. Seli smo na klupu kod OŠ Petra Preradovića i razgovarali o horoskopu i nekim drugim sitnicama. Bio je prema meni O.K., čak smo se u jednom trenu poljubili.

Delovao je kao druga osoba. Htela sam ustati jer mi je bilo loše, ali na nogama mi se još više pogoršalo. U rasponu od 1 do 100, meni je bilo loše 101. Počela sam povraćati, nisam mogla stati. Marino je bio uz mene i pomagao mi, držao me za glavu.

Kad sam se malo umirila, rekla sam mu da želim ići kući, a on je predložio da nas odveze njegov prijatelj koji je s crnim Subaruom čekao u Foši. Pristala sam, ali on je rekao da pre toga mora nešto da uradim. Uzeo me za ruku i nije me više puštao. Jedva sam stajala na nogama.

Odvukao me u Kapetanski park i prislonio uz prvo stablo. Htela sam se maknuti, no on me opet povukao na stablo. Bila sam van sebe. Čula sam kako otvara šlic na pantalonama, htela sam se okrenuti i otići, ali on me uzeo za bokove i privukao sebi...

Trajalo je kratko, nisam bila svesna sebe. Bila sam u šoku, paralizovana. Možda sam trebala vikati, udariti ga, ali nisam imala snage za ništa, a on je to iskoristio.

Nakon toga htela sam da idem kući. Počela sam vikati da idemo kući i da me pusti na miru. Opet sam počela povraćati. Otišli smo u Fošu i ušli u auto njegova prijatelja, neka se zove Damir. On je bio za volanom, a Marino je seo pored mene. Spustila sam glavu na naslonjač i kao da sam se ugasila.

Kad sam otvorila oči shvatila sam da nismo otišli daleko, da smo u Arbanasima, a pored mene je sedeo Damir. Rekla sam mu: "Šta vi to radite od mene? Odvedite me doma!". Marino mi je na to rekao, dobro se sećam: "Zašto ne bi htela s nama utroje? To bi ti bila avantura života".

Rekla sam mu da to ne želim, da nema šanse, da mi se povraća. Marino je izišao iz auta, a ja sam ostala sama s Damirom, puno većim i krupnijim od mene. Uhvatio me strah. On je otvorio šlic i tražio da ga oralno zadovoljim. Pritisnuo mi je glavu gurajući je prema svojim preponama. Rekla sam mu petsto puta – ne! Da ovo ne vodi ničemu, da je pijan, ponavlja sam: "Ne! Ne! Ne!" - ispričala je devojka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.