DIRAO SAM JE PO GRUDIMA I ZADNJICI: Jeziva ispovest PEDOFILA koji se nimalo ne kaje zbog onoga što je uradio!
Žrtva sada ima traumu, Foto: Pexels

UŽAS U HRVATSKOJ

DIRAO SAM JE PO GRUDIMA I ZADNJICI: Jeziva ispovest PEDOFILA koji se nimalo ne kaje zbog onoga što je uradio!

On nije pokazao kajanje ni žaljenje, posebno iz razloga što je bio u vrlo bliskim odnosima s njenom porodicom

Objavljeno:

Muškarac od pedeset godina iz okoline Rijeke osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od 18 meseci nakon što je na sudu dokazano da je nad tada maloletnom devojčicom počinio dve bludne radnje, piše Novi list.

Takođe sudsko veće pod predsedanjem sudije Sandre Juranović dosudilo je i da se žrtva uputi u parnicu radi naknade štete za nanesene duševne boli u iznosu od 300 hiljada kuna.

Kao olakšavajuća okolnost uzeta je činjenica da do sada protiv osuđenog nisu vođeni kazneni postupci, kao injegovo priznanje. Ali otežavajuća okolnost bila je njegova upornost i činjenica da je koristio različite načine ne bi li držao pažnju žrtve duže vreme.

Iz veštačenja psihologa i socijalnih radnika očito je da su žrtvu posledice teško pogodile, ona je tokom saslušanja putem video linka bila izrazito potresena, a s druge strane on nije pokazao kajanje ni žaljenje, posebno iz razloga što je bio u vrlo bliskim odnosima s njenom porodicom.

Pre završnih reči, pedesetogodišnjak je izneo obranu, za razliku od prvog ispitivanja pred tužiteljem kada se branio ćutnjom.

- Neke situacije stoje. Poljubili smo se jezikom, dirao sam je po grudima, polnom organu, zadnjici ali se ne sećam da sam izvadio i polni organ. Sve se to događalo dok su njeni ukućani bili odsutni - kazao je optuženi .

- Ne znam kako je to počelo. Možda gurkanje, ona mene, ja nju, bilo joj je zanimljivo slati mi poruke. Jesam, znao sam koliko ima godina, znao sam u kojoj je dobi. Da, bio sam sa svima u porodici dobar, nakon ovoga nisam - priznao je optuženi, piše Novi list.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.