UČENIK ZAVLAČIO UČENICI RUKU U GAĆICE, PROFESOR NIJE REAGOVAO: Ono što je direktorka uradila je tek skandal!
Na času došlo do seksualnog uznemiravanja , Foto: Profimedia

stravično

UČENIK ZAVLAČIO UČENICI RUKU U GAĆICE, PROFESOR NIJE REAGOVAO: Ono što je direktorka uradila je tek skandal!

Na času došlo do seksualnog uznemiravanja

Objavljeno:

U Medicinskoj školi u Puli je zabeležen skandal povezan sa seksualnim uznemiravanjem, piše Glas Istre, no dodaje se da niko u toj školi nije službeno potvrdio zbog čega je direktorka Gordane Ćoso smenjena.

Čini se da Ćoso ne priznaje odluku o svojoj smeni pa je danas ipak došla na posao, te dodala kako će se izjasniti tek nakon što budu poznate odluke svih nadležnih institucija.Novinarima je zatvorila vrata pred nosom.

Od članova školskog odbora saznaje se ipak da u školi već godinama postoji problem s jednim od profesora, a kojeg je direktorka celo vreme štitila. Taj profesor navodno često kasni na nastavu, a nedavno je na njegovom času došlo do incidenta.

- Prema tvrdnjama jedne učenice, došlo je do seksualnog uznemiravanja, a navodno ju je kolega iz razreda na času pipkao i zavlačio joj ruke u gaćice i grudnjak. Nakon što je devojčica roditeljima prenela šta se dogodilo, direktorka je uz suglasnost Školskog odbora donela odluku o izvanrednom otkazu dotičnom profesoru. Međutim, nekoliko dana kasnije direktorka je odluku o otkazu želela da povuče i tako vrati profesora na posao, s čime se nije složio Školski odbor - rekao je izvor čiji su podaci poznati Glasu Istre i dodao da je nakon toga direktorka Ćoso smenjena.

Bonus video:

Yumamino savetovalište: Šta bi dete trebalo da zna pre nego što krene u školu

(Espreso.co.rs/Glas Istre)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.