VLASNICA KAFIĆA U KOJEM JE DARUVARAC PRETUKAO DEVOJČICU ZBUNILA SUD: Žrtvu je ocrnila, bitnih detalja se ne seća
Daruvarac je brutalno pretukao devojku, Foto: Printscreeen/Facebook

nasilje nad ženama

VLASNICA KAFIĆA U KOJEM JE DARUVARAC PRETUKAO DEVOJČICU ZBUNILA SUD: Žrtvu je ocrnila, bitnih detalja se ne seća

Iako je juče trebalo da svedoči i njen suprug koji je te večeri takođe bio u kafiću, on se opravdao probavnim problemima, druga svedokinja je navela da nema kome da ostavi decu, dok se treći svedok nije opravdao

Objavljeno:

Na Opštinskom sudu u Zadru nastavljenoje suđenje 31-godišnjemDarku Kovačeviću, poznatijem kao Daruvarac, zbog slučaja brutalnog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke s kojom je prethodno bio u vezi.

Daruvarac je u sudnici insistirao od vlasnice kafića u kojem se 13. juna dogodio incident da opiše snimku razgovora koju joj je jednom pustio žaleći se na ljubavne probleme, piše Zadarski.

Na tom snimku koju mu je navodno poslala majka 18-godišnjakinje, čuje se kako ona optužuje ćerku za laki moral i tragediju u porodici.

- Čulo se kako joj majka govori da je mora odvoditi iz hotela jedva punoletnu. Pokazao mi je i poruke u kojima mu piše da bi njih dvoje po godinama bili bolji par - rekla je 26-godišnja vlasnica kafića.

Njen iskaz izazvao je reakciju zastupnika optužbe Igora Vulića koji je rekao kako ga je predočila na način da se ne seća ničega protiv optuženog, ali se itekako potrudila 18-godišnjakinju prikazati kao - "kurvu".

Vlasnica kafića sporne je večeri bila na terasi, pa nije, kako je posvedočila, videla šta se događa unutar kafića. Ušla je tek kada je videla komešanje.

- Bila je krvava. Izvela sam je van i odveli smo je u susedni kafić. Rekla je da se ne zove hitna i policija jer majka ne sme da sazni. Lice joj je bilo krvavo i komšinica je zvala hitnu pomoć. Nisam videla je li joj iko u kafiću priskočio u pomoć. Trebala je da odradi leto kod nas. Pre toga je dva puta konobarisala i to je sve. Ona je stalno dolazila, a on povremeno - posvedočila je vlasnica kafića, koja se jedina od ukupno četiri pozvana svedoka pojavila u nastavku suđenja.

Brutalno je pretukao tinejdžerku
Brutalno je pretukao tinejdžerku foto: Facebook

Potvrdila je da u kafiću postoje tri nadzorne kamere i da ima aplikaciju za pregledavanje na telefonu, ali nije znala odgovoriti zbog čega nije pregledala snimak. Demantovala je da su ona i njezin suprug zabranili prijateljici premlaćene devojke da zovu policiju i hitnu, i da je baš ona rekla Kovačeviću da beži.

Iako je juče trebalo da svedoči i njen suprug koji je te večeri takođe bio u kafiću, on se opravdao probavnim problemima, druga svedokinja je navela da nema kome da ostavi decu, dok se treći svedok nije opravdao.

- Poznajem ga iz kafića, a ona dolazi otkad je krenula u srednju školu. Bili su u nekakvoj ljubavnoj vezi. Ona mi je početkom maja rekla da je s Darkom. Rekla mi je da ga voli. Krajem maja Darko joj je, čula sam, govorio da želi da raskine. Više puta mi se požalio da ga uhodi i opseda. Da je spominjao bombu, zvala bi policiju - kazala je vlasnica kafića.

Tužitelaštvo je za Kovačevića predložilo pet i po godina zatvora. Za nanošenje teških telesnih povreda kazna je od šest meseci do pet godina zatvora, a za pretnju do jedne godine, ali ako je nesrećnoj devojci pretio pre premlaćivanja upravo teškim telesnim povredama ili ubistvom, sud mu može izreći kaznu do tri godine zatvora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.