ZVAO IH JE DA MU SEDNU U KRILO, PA IH DODIRIVAO: Hrvat (65) osumnjičen za zlostavljanje TRI DEVOJČICE na veronauci!
Devojčica je sve ispričala mami, Foto: Pixabay.com

užas u susedstvu

ZVAO IH JE DA MU SEDNU U KRILO, PA IH DODIRIVAO: Hrvat (65) osumnjičen za zlostavljanje TRI DEVOJČICE na veronauci!

Bludne radnje trajale su do septembra prošle, do aprila ove godine

Objavljeno:

Muškaracu (65) s područja severne Hrvatske sudi se da je bludničio nad tri devojčice starosti sedam i osam godina, javlja Varaždinski.hr.

Kako saznaje portal, sumnja se da je nad devojčicama bludničio mesecima tako da ih je podsticao da mu sednu u krilo, a zatim bi ih dirao po telu i intimnim delovima tela. Sve se to događalo u okolini prostorija u kojima su devojčice pohađale veronauku.

Bludne radnje trajale su do septembra prošle, do aprila ove godine.

Optužnica protiv muškarca podignuta je u junu, a njome ga se tereti da je od septembra prošle godine do aprila ove godine počinio bludne radnje nad devojčicama.

Jedna od njih se svojoj majci poverila da ju je muškarac iz istog mesta, inače deda dvoje dece s kojima devojčica pohađa veronauku, na prostoru jedne vikendice koju je nadležna župa unajmila za provođenje nastave veronauku, u više navrata tokom nekoliko meseci dirao po telu i intimnim delovima.

Majci je rekla da su isto proživele još dve devojčice s kojima ide na veronauku, nakon čega je majka obavestila roditelje devojčica, a zatim i policiju.

Osumnjičeni je početkom školske godine povremeno dovozio svoje unuke na veronauku, ali s vremenom je počeo dolaziti sve češće, a na kraju i redovno jednom nedeljno.

Svedoci su roditeljima ispričali da su primetili kako se izdvajao iz skupine s tri devojčice, a jedan svedok ispričao je i da je u jednom navratu vidio kako mu jedna devojčica sedi u krilu.

Preti mu do pet godina zatvora

Zbog bludnih radnji je priveden u julu pa mu je određen pritvor zbog opasnosti od ponavljanja dela, ali pušten je u oktobru. Sud mu je ipak odredio mere opreza i zabranio posećivanje određenih mesta i područja kao i približavanje određenim ljudima.

Ukoliko bude proglašen krivim za bludničenje nad detetom mlađim od 15 godina, u zatvor može najviše do pet godina.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.