PODIZALA HALJINU, A ISPOD NJE NIJE IMALA NIŠTA! Ova Hrvatica (27) je završila na sudu nakon izlaska u provod
Nikolina Cvek, Foto: Facebook printscreen

hit!

PODIZALA HALJINU, A ISPOD NJE NIJE IMALA NIŠTA! Ova Hrvatica (27) je završila na sudu nakon izlaska u provod

Reč je o Nikolini Cvek, takmičarki iz prošle sezone RTL-ovog poljoprivrednog hrvatskog rijalitija 'Ljubav je na selu

Objavljeno:

Nikolina (27) proglašena je krivom za remećenje javnog reda i mira, kao i za vređanje morala građana jer je gostima kafića prilikom plesa pokazivala - golu guzu.

Presudio je tako Prekršajni sud u Virovitici koji je raspoasanoj Nikolini naložio da plati 370 kuna novčane kazne, piše Podravski.hr.

Odluka je nepravomoćna, a nije poznato hoće li se mlada ‘plesačica’ na nju žaliti. Na sudskoj se raspravi nije pojavila.

Protiv Nikoline krivičnu prijavu podnela policija kojoj je dojavljeno kako se devojka nemoralno ponaša oko 22.30 sati u prepunom kafiću Campari u Virovitici. Dogodilo se to krajem jula ove godine. Bilo je prilično vruće, a devojke su izašle u provod i malo popile.

Nikolinu su alkohol i muzika toliko poneli da je u plesnom zanosu podizala haljinu ispod koje, kako piše Podravski.hr, nije nosila - ništa. To je zasmetalo nekim gostima pa su pozvali policiju.

Epilog vređanja moralnih osećaja gostiju zbio se ovih dana na Prekršajnom sudu koji je situaciju rešio po kratkom postupku.

Kako javlja 24 sata, reč je o Nikolini Cvek, takmičarki iz prošle sezone RTL-ovog poljoprivrednog hrvatskog rijalitija 'Ljubav je na selu' koja je, prema vlastitim rečima, sve rešila s policijom.

- Dogovorila sam se s policajcima koji su mi rekli da ne moram platiti kaznu i da u budućnosti moram pripaziti na svoje odevanje. Stvarno nisam znala da je moje odevanje problem. Obučem uvek lepe haljine koje se u Hrvatskoj ne mogu nabaviti. Po njih idem čak u Beograd. Mislim da mi nije 'ispala' guzica, ali neka bude kako oni kažu - izjavila je za 24 sata.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.