POLICIJA BLOKIRALA AUTOPUT, PRETRESAJU SVE! Započeta je velika akcija kod pumpe DRAGANIĆ!
Ilustracija, Foto: Ilustracija/Nebojša Mandić

neočekivano

POLICIJA BLOKIRALA AUTOPUT, PRETRESAJU SVE! Započeta je velika akcija kod pumpe DRAGANIĆ!

Na terenu je bilo više desetak policajaca - presretači, carinska policija sa psima i saobraćajna policija na motorima

Objavljeno:

Hrvatska policija je u sredu ujutro zatvorila autoput kod Karlovca i sav saobraćaj preusmeravala preko benzinske stanice Draganić.

Na terenu je bilo više desetak policajaca - presretači, carinska policija sa psima i saobraćajna policija na motorima. Zaustavljali su vozila i pregledavali ih.

- U toku je preventivno-represivna akcija na odmorištu Draganić. Saobraćaj nije zatvoren, no zbog akcije koja je u toku je usporen. Reč je o redovnim akcijama koje se provode preventivno radi suzbijanja bilo kakvog kriminaliteta, prekršajnog i kaznenog, redovne akcije koje se provode sa svim ostalim nadležnim službama - rekli su u PU karlovačkoj.

Kako javljaju Vijesti.hr, u jednom od kamiona otkriveni su ilegalni migranti, a kamere RTL-a snimile su i hapšenje muškarca koji je hteo da izbegne kontrolu policije, ali uspeli su ga uhvatiti.

- Kod benzinske Draganić prema Karlovcu pregledavaju kamione, aute, taksije. Ima i vozilo vojne policije i policija u civilu. Preusmerili su sav saobraćaj kroz pumpu. Jedno 20 do 30 policajaca - rekao je čitatelj portala "24 sata".

Iz policije su odgovorili kako se radi o rutinskoj kontroli.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.