TRKALA SE SA TAKSISTOM, PROŠLA KROZ CRVENO I UBILA DEVOJKU: Hrvatica je posle nesreće uradila nešto još SRAMNIJE!
Ivana je ubila devojku, Foto: Facebook printscreen

opasnosti alkohola

TRKALA SE SA TAKSISTOM, PROŠLA KROZ CRVENO I UBILA DEVOJKU: Hrvatica je posle nesreće uradila nešto još SRAMNIJE!

Izmereno joj je 1,1 promil alkohola u krvi

Objavljeno:

Splitska policija u sredu je uhapsila Ivanu Tenu Gotovac Soldić (38) zbog sumnje da je u alkoholisanom stanju izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je na mjstu poginula 19-godišnja studentkinja Marija Ćorić.

U međuvremenu, isplivale su nove šokantne okolnosti tragedije. Prema nepotvrđenim iskazima svedoka, vozačica Gotovac Soldić se oko 21.25 sati spuštala Poljičkim putem i trakala se jednim taksi vozilom tako što ga je preticala i ubacivala se ispred njega.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, upravo je to zadnje ubacivanje, neposredno pre semafora na raskrsnici Poljičkog puta i Ulice Put iza Nove bolnice, bilo kobno za nesrećnu devojku.

U trenutku kada je nesrećna devojka prelazila put na pešačkom prelazu, pijana vozačica je nastavila da juri ulicom i prošla kroz crveno svetlo na semaforu.

Vozačica je bez zaustavljanja pobegla s mesta nesreće i ostavila svoj crni Audi parkiran ni 500 metara dalje.

Šokantne fotografije sa Fejsbuka vozačice
Šokantne fotografije sa Fejsbuka vozačice foto: Facebook printscreen

Osumnjičena Ivana Tena Gotovac Soldić uhapšena je oko tri ujutro u svojem stanu u Kranjčevićevoj, nedaleko od mesta nesreće.

Policiji je tvrdila da ona te večeri nije bila za volanom i da joj je auto ukraden. Prilikom hapšenja, izmereno joj je 1,1 promil alkohola u krvi.

Prema neslužbenim informacijama, 2002. godine u Karlovcu se zabila autom u kuću i pobegla.

Potom je 2008. godine BMW-om oduzela prednost i udarila u drugi auto. Tom prilikom izmereno joj je 0,4 promila alkohola u krvi.

Tri godine kasnije, 2011. godine u BMW-u je prošla kroz crveno i udarila u auto. S Audijem je 2015. sletela s puta Udbina - Gračac, a u nesreći su ona i maloletnica lakše povređene.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.