SRAMIM SE U VAŠE IME: Gledaoci širom Hrvatske napali žiri nakon nastupa SLEPOG DENISA!
Foto: Facebook

NASTUP U SUPERTALENTU

SRAMIM SE U VAŠE IME: Gledaoci širom Hrvatske napali žiri nakon nastupa SLEPOG DENISA!

Kad je imao 40 dana, ostao je potpuno slep. Od druge godine bori se s epilepsijom, a u četvrtoj mu je dijagnosticiran autizam

Objavljeno:

20-godišnji Denis Barta iz Sarajeva svojim je nastupom u Supertalentu osvojio srca gledaoca širom Hrvatske. Iako je dobio četiri ''da'' i prolaz dalje, gledaoci su ipak nešto zamerili članovima žirija nakon Denisova nastupa, a svoje su nezadovoljstvo izrazili na društvenim mrežama.

Naime, mnogi smatraju da je Denis svojim emotivnim nastupom, zbog kojeg su plakale i Maja Šuput i Martina Tomčić, zaslužio zlatni gumb, odnosno direktan prolaz dalje.

Inače, Denis se rodio u Italiji, gde su njegovi roditelji tada živeli, tri meseca prerano sa svega 535 grama, a sa samo osam dana morao je operisati srce.

Kad je imao 40 dana, ostao je potpuno slep. Od druge godine bori se s epilepsijom, a u četvrtoj mu je dijagnosticiran autizam. Iako se ne može služiti rukama u svakodnevnim aktivnostima, Denis svira klavijature te mu muzika uvelike pomaže da se izrazi.

"Ti si jedno potpuno drugačije biće od svih nas, na jednom raskošnijem i duhovnijem nivou", rekla mu je Martina nakon što se uspela sabrati od suza

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs/INDEXHR)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.