NEVEROVATNO ISKUSTVO ŽENE SA BALKANA NA POSLU U NEMAČKOJ: Šefica joj je zabranila SAMO JEDNU STVAR!
Foto: Profimedia

samo opušteno

NEVEROVATNO ISKUSTVO ŽENE SA BALKANA NA POSLU U NEMAČKOJ: Šefica joj je zabranila SAMO JEDNU STVAR!

Šefica joj je 'zapetila' da se ne brine ako koji dan zakasni na posao

Objavljeno: 05.10.2018. 09:08h
  • 1

Hrvatica Jelena Slavečki preselila se u Nemačku gde se u Frankfurtu zaposlila kao vaspitačica u vrtiću.

Danas joj je bio prvi radni dan, a prepričala ga je na Facebooku. Istaknula je kako joj je šefica 'zapetila' da se ne brine ako koji dan zakasni na posao te joj je zabranilastres.

Njenu objavu prenosimo u celosti:

"Dan 1. Kratki rezime... Živim na periferiji Frankfurta,posao,strogi centar...udaljenost od kuće do posla 19 km zbog radova pa neki putevi nisu otvoreni... Krenula u 7:40...na poslu sam 22min kasnije...napominjem,strogi centar Frankfurta.

(Nisam  stigla da se našminkam,pojedem doručak,odgovorimna mailove, poruke viber, wup ,messenger...etc) za vreme vožnje Doručak: klinci nose svoje lanč pakete od kuće,sami si serviraju,recikliraju otpad,odlažu suđe,znaju koliko ih ima u grupi, znaju ko nedostaje-sve beleže na ploču, prepoznaju dane unedelji,znaju koji je bio juče,koji je danas i koji će biti sutra, upisuju se sami ko je prisutan taj dan čim uđu u sobu. Imaju cca 4 godine! Koleginica je divna topla španjolka,kolega asistent veoma šarmantan Englez....ostali su odasvud... Od Afrike,Rusije,Kanade... Do Hrvatske! Svima im je nekako stalo da mi prvi radni dan prođe vrlo opušteno,šefica mi zapretila da se ne brinem ako koji dan zakasnim i ako se zagubim....zabranila mi je STRES!!!!! Samo opušteno kaže ona! U grupi je 21 dete,dva učitelja i jedan asistent! Nemam što nadodati osim da se veselim danu br. 2 i vikendu naravno".

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media