NI NJEGOVIM RODITELJIMA NIJE SVEJEDNO: Ozloglašeni hrvatski UBICA uskoro izlazi na slobodu, svi strahuju!
Foto: Nova tv printscreen

ubio troje ljudi

NI NJEGOVIM RODITELJIMA NIJE SVEJEDNO: Ozloglašeni hrvatski UBICA uskoro izlazi na slobodu, svi strahuju!

Ovaj mladić iz Petrinje za trostruko ubistvo, pljačku banke i otmicu osuđen je na 27 godina zatvora

Objavljeno:

Jedan od najozlogašenijih ubica u Hrvatskoj, mladi Srđan Mlađan, uskoro izlazi na slobodu.

Ovaj mladić iz Petrinje za trostruko ubistvo, pljačku banke i otmicu osuđen je na 27 godina zatvora. Preživele žrtve njegovih zločina, svedoci, meštani Petrinje, svi strahuju šta sledi nakon njegovog izlaska iz zatvora.

– Naravno da mi neće biti svejedno kad izađe i da ću ipak morati malo više računa voditi o deci. Nadam se da se neće vratiti u Petrinju – rekao je Srđanov prijatelj u emisiji Nove TV Tragovi.

U istoj emisiji prvi put pred kamerom progovorili su i Mlađanovi roditelji.

– I ta reč žao mi je, preslaba je. Ne znam što da drugo kažem, stvarno preslaba. Ja oprost ne mogu tražiti, ja nemam obraza – rekla je Srđanova majka.

Bili su iznenađeni Srđanovim ponašanjem nakon ubistva.

– Nakon što se to dogodilo, došao je uveče kući, popio čašu mleka i otišao leći. Ne razumem da neko može to da uradi, popiti čašu mleka i otići spavati. I drugi dan normalno u školu... Kao da ništa nije bilo – rekao je Srđanov otac.

– Ubiti čoveka, to je prestrašno. Pa doći kući, popiti mleko... – komentisala je Srđanova majka.

Mlađan je 1998. godine ubio maloletnu devojku i penzionera za šta je bio osuđen na 12 godina zatvora. Zbog uzornog ponašanja često je izlazio na slobodne vikende s kojih se uredno i na vreme vraćao – sve do jednog puta 2002. godine.

Dok su zagrebački plavci Odeljenja za potrage tražili odbeglog begunca, drugi tim istražitelja istraživao je pljačku banke u blizini mesta gde se sumnjalo da se odbegli Mlađan nalazi.

Ulaskom u haustor opasni begunac susreo se i s policajcem kojeg je ubio i potom se dao u beg. Idući Mlađanov potez bila je otmica tročlane porodice na zagrebačkom Borongaju.

Jedna od žrtvi otmice bila je i Božena Kosović.

– U mraku sedeti s čovekom s dva pištolja, užas. Sreća da su ulične lampe bile dovoljno visoke tako da sam ipak videla njegovu senu. Ne mogu si zamisliti da bi se tako nešto moglo dogoditi. Da mi neko veže sina preda mnom – prisetila se.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.