MUŽ ME JE VARAO SA DADILJOM, A JA NIŠTA NISAM SHVATALA: Hrvatica preživela pakao zbog bejbisiterke!
Foto: preenscreen

užasno iskustvo

MUŽ ME JE VARAO SA DADILJOM, A JA NIŠTA NISAM SHVATALA: Hrvatica preživela pakao zbog bejbisiterke!

Ovo su neka od iskustva

Objavljeno:

Kad se nađu u situaciji da treba da nađu nekoga za čuvanje deteta kod kuće većinu roditelja oblije hladan znoj. Teško je ostaviti dete nepoznatoj osobi, a svi smo čuli barem jednu horor priču o dadiljama koje se nisu brinule za dete kako treba.

Ovo su neka od iskustva:

IRENA, mama 3-godišnjaka

Imali smo stariju dadilju. Dogovor je bio i da skuva ručak, pospremi što treba. Bila je jako uredna i naš 3-godišnjak je voleo njenu hranu. Ali, kad bi s njim išla u park, uopšte ga nije doživljavala. Sela bi na klupu, zapalila cigaretu i počela trač partiju. I tako danima. To sam naravno saznala tek mesec dana kasnije kad me dočekala s vešću da je sin pao i razbio nos. Poznanica iz kvarta, koja je bila taj dan s njima u parku, mi je ispričala da je čudo da se pre nešto nije dogodilo koliko se dadilja malo brinula. Rekla mi je da je njena teorija bila da decu treba pustiti. Bila sam strašno ljuta. Ko zna što je moglo da se dogodi? Nakon toga sam prošla takvo temeljito ispitivanje pre nego što smo zaposlili iduću dadilju da verujem da je mislila da nismo normalni. No, radi se o sigurnosti moga deteta. To SE ne sme dovesti u pitanje.

DIJANA, mama 8-godišnjaka

Bila je užasno simpatična ženska. Oduševila me na prvu. Otvorena i vesela, s našim sinom je isto odmah kliknula. Pola godine ga je čuvala, svi smo bili prezadovoljni. Realno, nije imala neki zahtevan posao jer se ipak radilo o većem detetu. Naš Dino je išao u prvi razred i u boravak, a onda bi ga ona pokupila oko 16 i još pripazila koji sat. Suprug je dolazio već oko 17, ali znate kakvi su muškarci, uvek trebaju komfor. Ja sam išla kući javnim prevozom pa bih stizala jedva oko 18. Priznajem, opustila sam se jer su svi nekako bili zadovoljni s time. Ponekad bih ostala s prijateljicom na kafi, obavila bih još sve što trebam, otišla u šoping. Muž je bio sav divan dok ni ona bila u stanu. Kad bih ja došla, kao da me nije primećivao. Baš je postao čudan. Ali, kako već ide, obaveze, posao, pustila sam to... Na kraju sam otkrila da se noću tajno dopisuje s nekom ženom. Poludela sam, tražila da mi prizna o čemu se radi. Na kraju smo se užasno posvađali i otišao je kod mame. Dadilja mi je jedan dan došla s pričom da nažalost više ne može da radi. Ja, budala, i dalje ništa nisam posumnjala. Tek kad smo krenuli u postupak rastave mi je on priznao da se zaljubio u nju. Mučno mi je i sad kad pričam o tome.

Ako ste u potrazi za dadiljom, svakako uzmite u obzir sledeće savete:

1. Tražite osobu s iskustvom i kontaktirajte prošle poslodavce

2. Postavljajte konkretna pitanja o njenom prethodnom iskustvu

3. Posmatrajte dadilju u kontaktu s detetom i verujte intuiciji

4. Nenajavljeno dođite kući ranije

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.