55 GODINA JE ČUVALA LJUBAVNO PISMO SA LETOVANJA! Žena iz Nemačke sada traži Balkanca koji ga je napisao!
Foto: Facebook

neobična priča

55 GODINA JE ČUVALA LJUBAVNO PISMO SA LETOVANJA! Žena iz Nemačke sada traži Balkanca koji ga je napisao!

Žizela je došla na organizovani izlet u Rovinj, a treći dan je vodiču pokazala papirić na kojem se nalazilo ljubavno pismo koje je dobila 1963. godine od jednog radnika u hotelu Riviera u Poreču

Objavljeno: 26.09.2018. 14:19h
  • 82

Fejsbuk grupi posvećenoj turističkim vodičima i pratiteljima jedna je neobična objava privukla mnogo pažnje.

Kako prenosi "Indeks", Sara Kim Šuran, turistički vodič za nemački jezik, podelila je neobičnu molbu koju joj je uputila jedna od turistkinja, Žizela Kap (rođena Veler) iz nemačkog sela Becdorf.

Naime, Žizela je došla na organizovani izlet u Rovinj, a treći dan je vodiču pokazala papirić na kojem se nalazilo ljubavno pismo koje je dobila 1963. godine od jednog radnika u hotelu Riviera u Poreču.

- Tek mi je treći dan pokazala papirić. Mislim da se gospođa prvo malo sramila, ali kad me upoznala bolje me pitala da joj pomognem. Pismo je dobila kad je u mladosti boravila u bivšem hotelu Rivijera u Poreču, a do sad se nikad nije vratila u Istru -  rekla nam je Sara Kim.

Gospodin bi danas trebalo da ima preko sedamdeset godina, a Žizela je pokušala da pronađe njegov kontakt jer je s njim poželela da popije kafu.

Prema potpisu na pismu pretpostavlja da se zove Đorđe i preziva Klisin ili Slisin.

- Čuvala je to pismo 55 godina. Misli da je je to bio radnik hotela, verovatno s recepcije, jer niko drugi nije imao pristup tom papiriću - ispričala je za "Index" žena iz turističke agencije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media