HRVATSKA NAVIJAČKA GRUPA TORNADO NAPALA SPRPSKE RADNIKE U ZADRU: Bacali zapaljene baklje, udarali ih nogama!(VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

pokušaj ubistva

HRVATSKA NAVIJAČKA GRUPA TORNADO NAPALA SPRPSKE RADNIKE U ZADRU: Bacali zapaljene baklje, udarali ih nogama!(VIDEO)

Napad se dogodio sinoć na parkingu u Zadru, nešto posle 22 časova

Objavljeno:

Dve osobe uhapšene su u Zadru zbog napada na dvojicu radnika iz Srbije, a prema navodima hrvatskih portala jedan od uhapšenih je član navijačke grupe "Tornado".

Napad se dogodio sinoć, nešto posle 22 časa, na parkingu u Zadru, kada su muškarci stari oko 30 godina najpre verbalno, a zatim i fizički napadnuti, navodi Index.hr.

Potom su dve zapaljene baklje bacili prema napadnutim muškarcima i otišli sa mesta napada.

Policija je saopštila da je jedna nepoznata osoba fizički napala 30-godišnjaka koji nije povređen. Objavljeno je i da je uhapšen jedan 18-godišnjak, a da se za ostalim napadačima i dalje traga. Portal Zadarski.hr je javio da su napadnuti radnici iz Srbije i da su uhapšene dve osobe, od kojih jedna pripada navijačkoj grupi "Tornado".

Taj portal je objavio i video-snimak na kom se vidi da su radnici hteli da uđu u zgradu u kojoj su imali obezbeđen smeštaj kad su ih s leđa zaskočila dvojica muškaraca.

Počeli su da ih udaraju nogama, a jedan od napadača je zapalio baklju. Posle nekoliko trenutaka napadači su pobegli, a baklju su bacili prema radnicima. Baklja se odbila od zgrade i otkotrljala pod automobil.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.