KRICI MAJKE KOJA JE NEKONTROLISANO JECALA I DALJE ODJEKUJU: Dečak (3) pao sa 2. sprata u Božidar Adžije i zavrištao
Foto: Printscreen

strašno

KRICI MAJKE KOJA JE NEKONTROLISANO JECALA I DALJE ODJEKUJU: Dečak (3) pao sa 2. sprata u Božidar Adžije i zavrištao

Očevici kažu da je prizor bio jeziv, a sumnja se da je u pitanju nesrećan slučaj

Objavljeno:

Troipogodišnji dečak iz Zagreba zadobio je teške telesne povrede kada je juče prepodne pao sa trećeg sprata sa terase u ulici Božidar Adžije. Mališan je hitno prevezen u bolnicu gde je i operisan pošto je zadobio višestruke prelome lobanje, povrede vrata i pluća!

Očevici kažu da je prizor bio jeziv, a sumnja se da je u pitanju nesrećan slučaj.

- Tupi udarac tela o tlo bio je prilično glasan i tad smo se okrenule i videle dete na asfaltu pred zgradom. Tek desetak sekundi posle prolomio se dečakov plač i majčina vriska - ispričale su dve žene koje su svedočile padu dečaka.

Kažu kako je mališan tih nekoliko sekundi nakon pada verojatno bio bez svesti.

- Odmah je nastala frka i okupili su se ljudi. Mali je prilikom pada udario u spuštene izbačene roletne na stanu ispod, pa mu je to verovatno makar malo ublažilo pad. Majka je bila izvan sebe. Odmah je pokušala da ga podigne, ali okupljeni ljudi su joj rekli da to ne sme dok ne dođe Hitna. Mali je bio sitan, a iz usta mu je išla krv. Nismo videle neku drugu povredu - pričaju svedoci koji su prolazili pored zgrade.

- Išao sam do frizera i video kako dete pada. Jako je udarilo u beton. Dete je nakon pada bilo živo, roditelji su se spustili u roku od sekunde i pozvali Hitnu koja je brzo stigla - ispričao drugi očevidac.

- Čuo sam majčine krike dok su silazili, a kad su sišli, jecali su. Otac je takođe bio u šoku, sve vreme se držao za glavu - prepričao je drugi očevidac.

Stanari zgrade ispričali su kako je reč o podstanarskoj porodici u malom stanu, ali nisu poznavali dete ni roditelje. Navodno su u zgradi počeli da žive pre malo više od šest meseci, ali su bili povučeni.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.