Ustaša s one strane dobra i zla: 7 stavova novog ministra kulture koji su podelili Hrvatsku! (FOTO)

antijugosloven do daske

Ustaša s one strane dobra i zla: 7 stavova novog ministra kulture koji su podelili Hrvatsku! (FOTO)

Novi hrvatski ministar kulture Zlatko Hasanbegović, nekadašnji je predsednik omladine proustaške Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) i član Hrvatskog oslobodilačkog pokreta (HOP) koji je 1956. godine u Argentini osnovao zločinac Ante Pavelić
Objavljeno: 07:46h

U otvorenom pismu premijeru Tihomiru Oreškoviću Hrvati se, između ostalog, žale na ministra kulture Zlatka Hasanbegovića jer navodno negira suštinu Ustava Hrvatske, širi govor mržnje, najavljuje cenzuru i progon novinara, protivzakonitih i nedemokratskih odluka, najavljuje obračun s političkim neistomišljenicima i obračun s redakcijama neprofitnih medija. Novog hrvatskog ministra kulture zovu Gebels: Mrzi gejeve i prezire antifašizam! - Budući da ministar kulture Zlatko Hasanbegović pokušava da uvede jednoumlje u državi koja se pre 25 godina plebiscitarno opredelila za demokratiju, poručujemo Vam da ne pristajemo na njegove postupke, pretnje i omalovažavanja te da ćemo se svim snagama odupreti grubom nasrtaju na novinarske slobode - piše u otvorenom pismu. Fašisti među fudbalerima: Ko je sve u kopačkama slavio Dučea? (FOTO) Međutim, ko je uopšte taj čovek i kakve stavove zastupa?!

Zlatko Hasanbegović na tu dužnost došao je iz Instituta društvenih nauka "Ivo Pilar" gde je bio zaposlen kao naučni radnik.
Kulturni radnici protiv ustaškog ministra: 1.300 potpisa za smenu Hasanbegovića! Hasanbegović je rođen 1973. u Zagrebu predsednik Nadzornog odbora Počasnog blajburškog voda i saradnik različitih inicijativa za utvrđivanje žrtava posleratnog komunističkog terora Orešković predstavio tim: Gomila anonimusa i bivša časna sestra u novoj hrvatskoj Vladi! (FOTO)
Autor je knjiga "Muslimani u Zagrebu 1878–1945" i "Jugoslovenska muslimanska organizacija 1929–1941". nekadašnji je predsednik omladine proustaške Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) i član Hrvatskog oslobodilačkog pokreta (HOP) koji je 1956. godine u Argentini osnovao zločinac Ante Pavelić, deklarirani je revizionista i ponosni profašista Izdvojili smo neke od njegovih izjava koje mogu da vam pomognu da ga bolje razumete:
1. Revizionizam - prihvatam 2. Antifašizam - ne prihvatam
3. Obeležavanje godišnjice proboja u Jasenovcu - ne prihvatam
4. Da je Hrvatska postojala u Jugoslaviji - ne prihvatam
5. Dan oslobođenja Zagreba od fašista i nacista - ne prihvatam
6. Mlade antifašiste - ne prihvatam
7. Treći program hrvatskog radija - ne prihvatam

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.