HRVATSKI SVEŠTENIK REŠIO DA NAPUSTI SLUŽBU ZBOG LJUBAVI IZ MLADOSTI! Odlepio za veroučiteljicom, a ona se zbog njega razvela!
Foto: Pixabay

romantično?

HRVATSKI SVEŠTENIK REŠIO DA NAPUSTI SLUŽBU ZBOG LJUBAVI IZ MLADOSTI! Odlepio za veroučiteljicom, a ona se zbog njega razvela!

Sudbina ih je ponovo spojila

Objavljeno:

Bivši župnik u Virju kod Đurđevca i dekan Virovskog dekanata, Ivica Bačani, napušta svešteničku službu, i to zbog ljubavi iz rane mladosti koja se ponovno rasplamsala, otkrivaju hrvatski mediji.

– Župnik je napustio sveštenički red zbog veroučiteljice s varaždinskog područja, a javna je tajna da će uskoro postati i otac - otkriva dobro upućen izvor "Podravskog lista".

Tragom tog izvora, novinari Podravskog lista otkrili su kako je fatalna veroučiteljica trudna oko tri meseca, a od prošle nedelje i službeno je razvedena.

Tako je velika ljubav župnika naterala ne samo da razori svoj "brak" s Crkvom, nego i jednu mladu porodicu jer veroučiteljica ima dvoje maloletne dece koja još ne idu u školu.

Muž joj je pre dve godine otišao da radi u Irsku, ali ona je s decom uporno odbijala da ode za njim.

Prošle godine je veroučiteljica dobila posao kao zamena u jednoj školi i sudbina je ponovno spojila nju i Bačanija, piše "Podravski list".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.