POKUŠALI DA UBIJU HRVATSKOG GRADONAČELNIKA? Dok je vozio ispao mu je TOČAK automobila, a onda je primetio nešto JOŠ STRAŠNIJE!
Foto: Youtube printscreen

SANJIN RUKAVINA

POKUŠALI DA UBIJU HRVATSKOG GRADONAČELNIKA? Dok je vozio ispao mu je TOČAK automobila, a onda je primetio nešto JOŠ STRAŠNIJE!

Rukavina je jutros sa službenim automobilom imao saobraćajnu nezgodu kod Svetog Jurja

Objavljeno: 12:30h

Sanjin Rukavina, gradonačelnik hrvatskog grada Senja i član HDZ-a, prijavio je jutros policiji pokušaj ubistva.

Kako je "Indexu" potvrđeno iz policije, primili su kaznenu prijavu i u toku je kriminalistička obrada.

Rukavina je jutros sa službenim automobilom imao saobraćajnu nezgodu kod Svetog Jurja, nakon što mu je otpao točak, a na još dva točka šrafovi su bili odvijeni. Rukavina je sve prijavio policiji.

- Primili smo kaznenu prijavu i po prijavi se postupa - rekla je Indexu kratko Marija Brozičević, glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske.

Rukavina nije bio raspoložen za razgovor pravdajući se sastankom.

Uskoro bi trebalo da se održe zbori za predsednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije. Za predsednika te županijske organizacije kandidovali su se Darko Milinović koji je u julu ove godine dao ostavku na tu dužnost, kao i Marijan Kustić, koji je saborski zastupnik i jedan od direktora Hrvatskog fudbalskog saveza. Šef Kustićevog odeljenja upravo je Rukavina.

Milinović je sinoć potvrdio da će s oko 200 članova stranke danas doći u stranačko sedište kako bi ih primili čelnici stranke i to predsednik Andrej Plenković, politički sekretar Lovro Kuščević ili glavni sekretar Gordan Jandroković. Milinović je nezadovoljan odnosom centarle HDZ-a prema izborima u ličkom HDZ-a.

Naime, bivši predsednik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović početkom jula ove godine dao je ostavku na tu funkciju zbog nezadovoljstva kadrovskom politikom ministra zaštite okoline i energetike Tomislava Ćorića.

Ćorić jeza novog upravnika NP-a Plitvička jezera imenovao Tomislava Kovačevića, a ne kandidatkinju ličko-senjskog HDZ-a Antoniju Dujmović, a Milinović je tada rekao kako u tom slučaju nije presudila struka, nego prijateljstvo izabranog upravnika s ministrom Ćorićem.

Predsedništvo i Nacionalno veće 5. jula raspustilo je tu organizaciju ličko-senjskog HDZ-a i za poverenika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije izabralo državnog sekretara u Ministarstvu uprave Darka Nekića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.