Tito je orgijao s četom balerina, a često je koristio seksualna pomagala! (FOTO)

bahati ćopavi zagorac

Tito je orgijao s četom balerina, a često je koristio seksualna pomagala! (FOTO)

Roman za koji se autor kune da je istinit, pa bi zbog njega u Jugoslaviji dobio 10 godina tamnice, ako ne i smrtnu kaznu, počinje 1948. godine
Objavljeno:

Stjepan Đureković je u romanu "Ja, Josip Broz Tito" objavio sve zabranjene pikanterije, a scene s ljubavnicama su veoma živopisno opisane. Zabranjeni snimci Tita i Jovanke: O Draži, Jasenovcu i kraju SFRJ (FOTO) (VIDEO) Reč je, nema nikakve sumnje, o najneobičnijoj knjizi koju je emigracija ikad izdala o Titu. Đurekovićev roman, naime, iznosi - često puta u farsičnom obliku - celu enciklopediju političkih, privatnih, obaveštajnih i seksualnih tračeva o Josipu Brozu Titu i njegovim najbližim saradnicima, pa je reč o pravoj erotskoj Ilijadi, u kojoj se eros meša s tanatosom, a orgije prepleću sa scenama brutalnih masovnih egzekucija.

Roman - za koji se autor kune da je istinit, pa bi zbog njega u Jugoslaviji dobio 10 godina tamnice, ako ne i smrtnu kaznu - počinje 1948. godine, u kojoj Tito doživljava presudno iskušenje karijere, sukob sa Staljinom, ali ga to ne sprečava da za večeru naruči “kavijar i pržene jegulje, dopremljene specijalno sa Skadarskog jezera”.
Aleksandar Ranković organizuje šverc cigareta u Nemačku, a od zarade se financsraju jugoslavenske obaveštajne službe - ali novac se stavlja i u privatne džepove. Na početku romana, gde se tokovi svesti isprepleću s autorovim opisima, navodi se kako je Tito od 1945. do 1948. spavao s minimalno 20 žena, ali je trenutno do ludila zaljubljen u Tinku (operska diva, zlatokosa lepotica Zinka Kunc).
Beta
- Pa i ova moja domaćica Jovanka - razmišlja Tito - bolja je od bilo koje tri prethodne supruge. A tek Tinka? Prema Tinki se sve mogu sakriti. Osim toga, Tinka je svetska dama. Konačno, ja ne više da se moram ženim, ni bilo kojoj ništa od njih da obećavam. Bože, da sam se ženio sa svakom sa kojom sam spavao samo poslednje tri godine, do sad sam se trebao oženiti već 20 puta. Ili možda i više. Ko će sve to pobrojiti? U jednoj od sledećih scena, sledi opis seksa Tita i Tinke: - Odmah se svlači, reče joj (Tito) čim im se usne razdvojiše. Još od sinoć sam se naoštrio ono dok sam te posmatrao na pozornici. Ali ne moramo da žurrimo - uzvraća Tinka. Danas mogu da ostanem do jutra sve dok ne trba da krenem na probu. Znaš, muž mi je jutros otišao na službeni put i neće ga biti nedelju dana.
- Odlično! Ali to ne znači da se ne treba odmah da se skineš, navaljivao je i počeo je da joj otkopčava haljinu. - Najradije bih ti je pokidao, pa da u trenu ostaneš gola - dodao je u zanosu.Naopako! Ako to učiniš, kako ću se vratiti kući gola. Skidaj se i ti, rekla je zatim, i istovremeno zapevuši ariju iz Travijate, čijoj je premijeri Tito juče prisustvovao.
Ovo su samo neki od razgovora Tita i njegovih ljubavnica, a u romanu se datljno priča i o odnosima Tita i njemu bliskih ljudi. (Espreso.co.rs / Express)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.