DEVOJČICA JE POZVALA KOLINDU NA ROĐENDAN: Dobila je neočekivan ODGOVOR!
Foto: AP

LEP GEST

DEVOJČICA JE POZVALA KOLINDU NA ROĐENDAN: Dobila je neočekivan ODGOVOR!

Predsednica Hrvatske joj je poslala pismo..

Objavljeno:

Klara Primorac koja s porodicom živi u nemačkom gradu Esen je pozvala hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar Kitarović na proslavu svog rođendana.

Devojčica koja je iz Radišića u hercegovačkoj opštini Ljubuški je u aprilu bila na Davis kupu, na meču Hrvatske i Kazahstana. Posle toga je cela porodica, na poziv savetnika predsednice Tomislava Madžara, zajedno sa ostalim hrvatskim iseljenicima, posetila predsednicu na Pantovčaku, piše Fenix-Magazin.

Klara je tada predsednicu pozvala na svoj rođendan. Klara je rođendan proslavila 30. jula, ali bez Kolinde Grabar Kitarović koja nije mogla doći zbog obaveza.

Međutim, devojčicu je zato u pošti u Ljubuškom nedavno dočekalo pismo.

- Draga Klara, zbog brojnih obveza nisam u mogućnosti odazvati se tvome pozivu stoga ti ovim putem čestitam rođendan, želim puno zdravlja, radosti i veselja i nadam se da ćeš imati jepu rođendansku proslavu sa svojom porodicom s kojom si me posetila u mojoj kancelariji ovoga proleća. Želim ti puno zabave tokom leta i lepih uspomena na bezbrižne dane detinjstva i srdačno te pozdravljam. Srećan ti rođendan, tvoja Kolinda Grabar Kitarović - napisala je predsednica.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.