ZABRINJAVAJUĆE! STRŠLJENOVI PONOVO NAPADAJU: Vatrogasci jedva uspeli da izvuku ŽENU iz ROJA INSEKATA!
Foto: Stock Thinstock

užas!

ZABRINJAVAJUĆE! STRŠLJENOVI PONOVO NAPADAJU: Vatrogasci jedva uspeli da izvuku ŽENU iz ROJA INSEKATA!

Kako su rekli vatrogasci, zbog vrlo velikog broja stršljenova nisu mogli da pristupe do vrata kuće napadnute žene

Objavljeno:

Roj stršljenova napao je u subotu u Otišiću kod Vrlike (RH) stariju ženu koju je spasila ekipa Hitne medicinske pomoći i tamošnji vatrogasci, javljeno je u nedjelju u Javnoj vatrogasnoj komandi Grada Splita.

Vatrogasci su dojavu o napadu stršljenova na stariju žensku osobu dobili u 10.32 sata kada im je rečeno da je žena, kako bi se obranila od najezde uboda, ušla u kuću, te se nakon toga više nije javljala. Vatrogasno-operativni centar je odmah o svemu obavestio i spojio poziv na DVD Vrliku i obavestio JVP Sinj.

Sinjani su potom kontaktirali svoju Hitnu medicinsku pomoć, a o tome je izveštena i splitska hitna, pa je na mesto događaja poslat doktor i ekipa HMP iz Vrlike.

Kako su rekli vatrogasci, zbog vrlo velikog broja stršljenova nisu mogli pristupiti do vrata kuće napadnute žene, pa su pozvali lokalnog pčelara koji im je dao svoja odela koja su potom obukli i konačno prišli vratima kuće.

Srećom vrata su bila otključana, a u unutrašnjosti kuće su pronašli stariju ženu koja je bila pri svesti, ali izbodena po rukama i glavi. Ubrzo je predana i zbrinuta od strane HMP Vrlika, prenosi Hina.

Na intervenciji su učestvovali DVD Vrlika s jednim vozilom i četiri vatrogasca, a o celom događaju je obaveštena i sinjska policija. Nesretna žena je nakon pružene lekarske pomoći u Vrlici prevezena u KBC Split.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.