SUROVA TUČA NA HRVATSKOJ PLAŽI: Deca su vrištala, jednom je POLOMLJENA VILICA! Divljanje je počelo zbog JEDNE REČENICE (VIDEO)
Foto: Printscreen/facebook

pijane budale

SUROVA TUČA NA HRVATSKOJ PLAŽI: Deca su vrištala, jednom je POLOMLJENA VILICA! Divljanje je počelo zbog JEDNE REČENICE (VIDEO)

Tukli su se šakama i nogama

Objavljeno: 10:02h

Deca su vrištala gledajući divljake dok se tuku, rekla je zgrožena žena koja je u ponedeljak popodne na plaži u Povljani u Hrvatskoj snimila tuču gostiju i vlasnika kafića.

- Bili su potpuno pijani, oči su im bile zamagljene od alkohola, jedva su stajali na nogama. I onda je jedan od njih nogom nokautirao vlasnika i slomio mu vilicu - kaže jedan od očevidaca tuče kakvu na mirnoj plaži u Povljani ne pamte.

To društvo je ceo dan pilo, a oko 18.30 je eskaliralo. Tukli su se šakama i nogama. Vlasnika kafića, koji je bio u crnoj majici, udarili su nogom u glavu. Slomili su mu vilicu. Bio je bez svesti - kaže šokirana žena za 24sata.hr.

- Žene su rekle su konobarima da im više ne daju da piju jer su pijani. Muževima su rekle da naruče sok jer nisu normalni koliko su se napili. I onda je počela gungula - kaže očevidac.

Jedan od njih gurnuo je konobara rukom u grudi i vikao – što nam ne daš da pijemo i počela je vika.

Onda je došao vlasnik kafića da bi smirio situaciju, međutim, on je najgore prošao i u bolnici čeka operaciju. Jedan od napadača ga je nokautirao nogom u glavu i dobio je teške telesne povrede, prelom vilice.

Kako se navodi, muškarci i njihove porodice vlasnici su apartmana u Povljani. Svako leto dolaze na Pag i tu se odmaraju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.