ZATEKLA JE PAR U LJUBAVNOM KLINČU NASRED HODNIKA: A kad je htela da uđe u WC, ŠOKIRALA SE kao nikad u životu!
Foto: Pixabay

ogorčena

ZATEKLA JE PAR U LJUBAVNOM KLINČU NASRED HODNIKA: A kad je htela da uđe u WC, ŠOKIRALA SE kao nikad u životu!

U ponedeljak ujutru stigla je u svoj atelje, a kada se popela na peti sprat, na kraju hodnika dočekao ju je maleni šator

Objavljeno: 08:37h

Dvoje Italijanskih ljubavnika navodno se u noći na ponedeljak "volelo" na hodniku petog sprata društvenog centra Rojc u Puli. Ljubav su vodili u šatoru koji su razapeli na hodniku, a pulska sekretarka za kulturu Jasmina Nina Kamber potvrdila je za Glas Istre da im je stigla prijava o 'događaju'.

Ogorčena umetnica Roberta Vejsman Nagi jutrošnji prizor u Rojcu je opisala i na Fejsbuku.

- Peti sprat, sever Rojca, šator nasred hodnika, dvoje se seksa bez griže savesti. Ok, sve sam već videla, samo na ovom spratu ima i dece i klubova u kojima se deca edukuju, zabavljaju i rade. Zar zaista nema nikakve kontrole šta se događa? Neki od nas uredno plaćaju prostore Gradu. I ne h..bu se po hodnicima. Zbog kulture. Suživota, komentarisala je.

U ponedeljak ujutru stigla je u svoj atelje, a kada se popela na peti sprat, na kraju hodnika dočekao ju je maleni šator.

U njemu u ljubavnom klinču dvoje ljubavnika.

- Nisam konzervativna niti sam videla nešto što u životu već nisam videla, ali to da nam se skvoteri seksaju nasred Rojca, ipak je preterano. Baš na tom spratu gde su razapeli šator nalazi se nekoliko udruženja koje rade s decom. Iskreno, bilo mi je neprijatno kada sam ih videla, a kada su završili, lepo su se spakovali i otišli. Ajde da nemaju za hotel ili hostel ali dvojac je stigao s ogromnom motorčinom koju su parkirali do ulaza u zgradu, obukli su motociklička kožna odela i otišli, kaže Roberta, dodajući da se radilo o Italijanima u ranim 40-im godinama koji su naverovatnije stigli na nedeljni koncert u Rojcu.

Ipak, nije to sve, kaže Roberta.

- Kada sam otključala zajedničke sanitarne prostorije za koje svako od nas ima ključ jer su uvek zaključane, unutra me dočekao go mladić, koji je prao zube. Zatvorila sam vrata i spustila se u prizemlje. Prostor plaćamo, a u hodniku nalazimo skvotere, šatore, gole turiste u zajedničkom sanitarnom čvoru. Ima nas svakakvih, međutim ne iščitavam kulturu uporabe javnog prostora kako se to s radošću promoviše tamo, priča Roberta.

Sekretarka za kulturu Grada Pule Jasmina Nina Kamber kaže da je ovo izolovan slučaj.

- Rojc je valjda najčuvanija zgrada u Puli i pod stalnim je nadzorom od 0 do 24, imamo angažovanu službu obezbeđenja i ovo je prvi put da se ovako nešto dogodilo - rekla je Jasmina Nina Kamber.

Dežurni domar u Rojcu potvrdio je Glasu Istre da je italijanski par verovatno prespavao u hodniku nakon koncerta, ali kaže, može biti da su bili gosti nekog udruženja, a da su u hodnik izašli jer im je u prostoriijama bilo prevruće, ali on ih nije video.

U svakom slučaju, kaže domar Drago, hodnik mora biti prazan i na njemu se ne sme ništa nalaziti.

Irena Burba iz Saveza udruženja Rojca kaže da dosad nisu imali ovakvih slučajeva, potvrdivši da pojedia udruženja nekad za svoje goste organizuju smeštaj, ali to je uvek regulisano Gradom i najavljeno.

- Leto je i vreme godišnjih odmora i može biti da se par nekako provukao i da ih niko nije primetio, kaže Burba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.