DOĆI ĆEMO, ALI SAMO DA POPIJEMO PIVO: Zabranili nastup Bajage, pa dobili brutalan odgovor benda koji su pozvali da ga zameni! (FOTO)
Foto: Brian Rasic

oglasili se

DOĆI ĆEMO, ALI SAMO DA POPIJEMO PIVO: Zabranili nastup Bajage, pa dobili brutalan odgovor benda koji su pozvali da ga zameni! (FOTO)

Na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu trebao je da nastupi i Bajaga, nakon čega je počelo da se priča da će umesto njega nastupati Hladno pivo

Objavljeno: 10:39h

Hladno pivo neće nastupati na Danima piva u Karlovcu.

"Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 3.9., o čemu su se juče raspisali razni mediji, odlučili smo da razbijemo dileme i trileme oko toga: 'Doći ćemo možda da popijemo pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo da budemo ničija zamena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živeli!!'", napisali su na službenom Fejsbuk profilu Hladnog piva uz pesmu Bajage i Instruktora Ovo je Balkan.

Podsećamo, na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu trebao je da nastupi i Bajaga, nakon čega je počelo da se priča da će umesto njega nastupati Hladno pivo.

Pojavili su se tada neslužbeni navodi kako se zamena dogodila zbog pritiska dela veteranskih udruženja koji su izrazili negodovanje zbog Bajaginog gostovanja.

"Ono što znamo je da je postojala inicijativa veterana i na nama je da poslušamo ne samo njih nego i ostale građane Karlovca, a posebno branitelje koji su zaslužni i za odbranu Karlovca i naše države i važno nam je mišljenje šire javnosti i u tom konceptu su date smernice organizatoru da vidi ono što bi bilo najbolje i u kojem smeru je najbolje složiti programski koncept Dana piva. O Danima piva se inače puno raspravlja pa mislim da je i ovo priča o kojoj valja raspravljati", rekla je nakon toga zamenica gradonačelnika Karlovca Andreja Navijalić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.