USTAŠKI SIMBOLI I DIVLJANJE NA TOMPSONOVOM KONCERTU: Na proslavi Oluje program vodio diler droge (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/HRT

BRUKA

USTAŠKI SIMBOLI I DIVLJANJE NA TOMPSONOVOM KONCERTU: Na proslavi Oluje program vodio diler droge (FOTO) (VIDEO)

Marku Perkoviću Tompsonu su u poslednjih nekoliko godina zabranjeni nastupi u Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj, ali i Sloveniji

Objavljeno: 11:49h

Tompson je koncert započeo pesmom "Bojna Čavoglave" i sada već standardnim ustaškim pozdravom "Za dom spremni".

U Hrvatskoj je u nedelju, 5. avgusta obeležena godišnjica "Oluje" kao Dan pobede i domovinske zahvalnosti, a u Glini je koncert održao Marko Perković Tompson, poznat po ustaškim pesmama.

Tompson je koncert započeo pesmom "Bojna Čavoglave" i ustaškim pozdravom "Za dom spremni", u čemu je euforično učestvovala i publika.

Program u Glini, uključujući i Tompsonov koncert, navodno je vodio Velimir Bujanec, zvanica na Kolindinoj inauguraciji, neonacista, ekstremni desničar i osuđeni diler koji je prostitutku plaćao kokainom, piše "Indeks.hr".

NE PROPUSTITE

Za pravi ODMOR i doživljaj leta predlažemo da brzo pogledate last minute ponude i na očaravajućim plažama Mediterana možete biti već ove nedelje!

Inače, Marku Perkoviću Tompsonu su u poslednjih nekoliko godina zabranjeni nastupi u Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj, ali i Sloveniji. Posebno je zanimljiv ovaj poslednji slučaj, kad je nakon zabrane koncerta u Mariboru pevač tražio da ga zaštiti - državni vrh. I Plenković i Kolinda su tada stali u Tompsonovu obranu, ali bez uspeha.

Pogledajte kako je to izgledalo u Glini:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.