HRVATI SU PROSLAVILI SVOJU SRAMOTNU OLUJU, a sve oči bile su uperene u KOLINDU, odnosno VELIKU PROMENU NA NJOJ!
Foto: Beta/Mario Strmotić

šta joj bi?

HRVATI SU PROSLAVILI SVOJU SRAMOTNU OLUJU, a sve oči bile su uperene u KOLINDU, odnosno VELIKU PROMENU NA NJOJ!

Svi su se pitali o čemu je reč

Objavljeno: 16:31h

U Kninu su danas Hrvati obeležili 23. godišnjicu Oluje, etničkog čišćenja koji oni zovu "oslobodilačka akcija", a na licu mesta je bila i predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, koja se sinoć na tamošnjoj tvrđavi susrela sa generalima Gotovinom i Markačem, koje je i odlikovala.

Kolinda je sinoć bila, pišu hrvatski mediji, u haljini cvetnog uzorka. Za jutro i obeležavanje Oluje obukla je crnu haljinu sa ušivenim pojasom u boji, a obe haljine su, kako pišu hrvatski novinari, "laskale njenoj novoj figuri".

Naime, svi su primetili da je Kolinda bila nikad mršavija, a mnogi su komentarisali da su je na dijetu naterali novi fanovi koje je širom sveta dobila posle SP u Rusiji.

Na drugoj strani, oni su kritikovali bivšu gradonačelnicu Knina Josipu Rimac, koja se pojavila u haljini sa "izrezom do pupka".

Inače, Kolinda je u poslednje vreme veliki hit na internetu, a najveće fanove ima u Nigeriji i Tajlandu. O njoj se za vreme Svetskog prvenstva u jednom trenutku u svetu pisalo 25 odsto više nego o Luki Modriću.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.