PREDSEDNIK HRVATSKOG SABORA: Trajna OBAVEZA svih HRVATA je da imaju POŠTOVANJE PREMA BRANITELJIMA!
Foto: Printscreen Youtube

ponosni

PREDSEDNIK HRVATSKOG SABORA: Trajna OBAVEZA svih HRVATA je da imaju POŠTOVANJE PREMA BRANITELJIMA!

On je u čestitki građanima naveo da se 5. avgust slavi zbog veličanstvene pobedu hrvatskih branitelja, hrvatske vojske i policije, ali i celog hrvatskog naroda u vojno-policijskoj operaciji Oluja

Objavljeno:

Predsednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković čestitao je građanima Dan pobede uz poruku da njihova trajna obaveza treba da bude duboko poštovanje i zahvalnost braniteljima, a da je domovinski rat temelj današnje Hrvatske.

On je u čestitki građanima naveo da se 5. avgust slavi zbog veličanstvene pobedu hrvatskih branitelja, hrvatske vojske i policije, ali i celog hrvatskog naroda u vojno-policijskoj operaciji Oluja, koja je "posle pet godina velikosrpske agresije na Hrvatsku donela našoj domovini i celom hrvatskom narodu mir i slobodu".

Godišnjicu vojno-policijske akcije Oluja, tokom koje je iz Hrvatske proterano 250.000 Srba, oko 2.500 njih ubijeno i gotovo isto toliko se i danas vode kao nestali, zvanični Zagreb obeležava kao Dan pobede i domovinske zahvalnosti, a zvanični Beograd kao Dan sećanja na sve žrtve tog zločina.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.