Prisluškivanje Kolinde potreslo Hrvatsku! Zdravko Mamić nije ni svestan šta joj je uradio!

otelo se kontroli

Prisluškivanje Kolinde potreslo Hrvatsku! Zdravko Mamić nije ni svestan šta joj je uradio!

Hrvatsku potresa pitanje smene direktora tajnih službi nakon što je otkriveno da je predsednica Kolinda Grabar-Kitarović prisluškivana usled ozbiljnog propusta Dragana Lozančića
Objavljeno:

Nakon što je Zoran Milanović napustio premijersko mesto i prepustio ga Tihomiru Oreškoviću bilo je pitanje dana kada će biti pokrenuta smena direktora Sigurnosno-obaveštajne agencije (SOA) Dragana Lozančića. Seksi Kolinda, premijer koji ne zna hrvatski i još tisuću čuda: Šta je obeležilo 2015. u Hrvatskoj (FOTO) (VIDEO) Razlog smene je, navodno, skandalozni propust direktora SOA-e koji predsednicu nije na vreme upozorio da kontaktira sa osobom koja je bila pod tzv. merama, dakle bila prisluškivana i praćena. Dokle je dogorelo Zdravku Mamiću kada mu tašta čuva pare? Poznavaoci obaveštajne prakse tvrde da u trenutku kada su službe otkrile da prisluškivana osoba kontaktira sa osobom iz prve kategorije štićenih, morali su da je upozore istog trenutka.

Na Pantovčaku tvrde da Lozančić tako nije sprečio da se predsednica, de facto mesecima još indirektno nadzire. Lozančić je, navodno to učinio tek mesecima posle, nakon što je o prisluškivanoj osobi prikupljeno dovoljno "materijala". Izvori Večernjeg lista ne žele da otkriju o kojoj se osobi s kojom je kontaktirala predsednica radi, međutim, sve vodi do Zdravka Mamića koji je, na primer, 29. aprila 2015, kako su pisali mediji, organizovao u svojoj kući na Tuškancu i proslavu njenog 47. rođendana. Mamić je već tada bio ozvučen. Mesecima posle na Pantovčaku su shvatili da je sa Mamićem bila, kao kolateralna žrtva, "ozvučena" i predsednica.
Izvori bliski predsednici tvrde da su transkripti Mamića i predsednice posle završavali u rukama i na uvid Zorana Milanovića. Lozančić je, kako se navodi, nakon nekoliko meseci lično predsednici otkrio da je Mamić pod "merama". (Espreso.co.rs / Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.