Šta je s ovim Hrvatima? Zbog zatvaranja antisrpske televizije čitav Zagreb danas je na ulicama! (FOTO) (VIDEO)

ustaše svi

Šta je s ovim Hrvatima? Zbog zatvaranja antisrpske televizije čitav Zagreb danas je na ulicama! (FOTO) (VIDEO)

Kolona nezadovoljnih branitelja obustavila je saobraćaj u centru hrvatske prestonice zbog zatvaranja televizije Z1 čiji su voditelji poklonili predsednici Veća za elektronske medije četničke kape "koje su im dale silovane žene iz Vukovara"
Objavljeno: 15:21h

Kolona u kojoj je oko pet hiljada hrvatskih branitelja krenula je u Zagrebu u mirnu protestnu povorku od Savske ulice do Jagićeve, gde se nalazi Veće za elektronske medije. Branitelji su se odlučili na protest protiv odluke Veća kojom je na dva dana zabranjeno emitovanje televizije Z1 zbog govora mržnje jednog od njenih voditelja. Zagrebačka televizija kažnjena zbog govora mržnje prema Srbima

AA
Voditelji televizije Z1 Velimir Bujanec i Marko Jurič primljeni su u zgradu Agencije za elektroničke medije, gdje su se sreli s Mirjanom Rakić, kojoj su uručili četničke kape, za koje tvrde da su im ih "dale silovane žene iz Vukovara".

Demonstranti usput pevaju 'Oj hrvatska mati' i 'U boj, u boj!', a zbog broja okupljenih saobraćaj Savskom je obustavljen - ne mogu da prođu ni tramvaji ni putnička vozila, piše zagrebački Jutarnji.
"1991. borba za slobodu Hrvatske, 2016. borba za slobodu govora"
Printscreen
abolicija četničkog pokreta
AA

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.