SELJAK IZ SOLJANA PRED KAMEROM UNIŠTIO 25 TONA LUBENICA JER NEMA KOME DA IH PRODA: Uputio je i jednu JAKU PORUKU! (VIDEO)
Foto: Facebook/Printscreen

šok uhrvatskoj

SELJAK IZ SOLJANA PRED KAMEROM UNIŠTIO 25 TONA LUBENICA JER NEMA KOME DA IH PRODA: Uputio je i jednu JAKU PORUKU! (VIDEO)

- Gde pronaći volju za ostanak u ovoj državi i bavljenje poljoprivredom kada u 20. godini svoga života doživljavaš ovakve stvari - upitao se Gvozdić

Objavljeno:

Mladić Antonio Gvozdić iz Soljana kraj Županje u Hrvatskoj objavio je dramatičan video na Facebooku i upozorio na probleme sa kojima se poljoprivrednici susreću u borbi sa uvoznim lobijem.

Naime, njegova porodica bacila je 25 tona lubenica jer nisu imali kome da ih prodaju.

- Gde pronaći volju za ostanak u ovoj državi i bavljenje poljoprivredom kada u 20. godini svoga života doživljavaš ovakve stvari? Preko 25 tona lubenica danas smo morali da bacimo jer jednostavno nemamo kome da ih prodamo. U trgovačkim lancima se prodaju lubenice iz Maroka, Albanije, Grčke i ostalih zemalja. Razmislimo malo šta kupujemo, pa će i oni razmisliti što će prodavati - napisao je mladić na Facebooku i istakao: - Čitajmo deklaraciju proizvoda, kupujmo domaće proizvode jer je to jedini način za spas hrvatske poljoprivrede.

Zvuči poznato?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.