IGORA NIKOLOVA ŽENA NAPUSTILA ZBOG KREDITA: Velika životna drama zbog ŠVAJCARACA!
Foto: Printscreen RTL

strašno

IGORA NIKOLOVA ŽENA NAPUSTILA ZBOG KREDITA: Velika životna drama zbog ŠVAJCARACA!

- Izgubio sam meč u 95. minuti. Izgubio sam fudbalsku utakmicu u 95. minutu - priča očajni Igor

Objavljeno:

Igor Nikolov iz Pule doživljava pravu porodičnu i ličnu dramu, sve zbog kredita u švajcarskim francima koji je podigao. Naime, banka je prodala njegov stan, pošto on nije mogao da otplaćuje kredit, i sada je pitanje dana koliko će dugo Igor, samohrani otac dvoje dece, još živeti u njemu.

U početku sve je bilo idilično, uzeo je kredit na 30 godina, prenosi RTL njegovu priču. Prva rata bila je 470 evra, da bi do 2011. došla na 950 evra. Nikolov se razveo od supruge i ostao sam sa ćerkama, a nedavno mu je sud presudio da ostaje i bez stana.

- 2010. godine supruga me napustila. Rekla je: Više neću da budem rob. Neću više da plaćam, ja sam još mlada, ja želim da živim. Dvoje dece. Dve ćerke, prekrasne, ostale su sa mnom - kaže Igor Nikolov, kojem je stan prodat na licitaciji baš na dan kad je Visoki trgovački sud doneo presudu kako je valutna klauzula u francima nepoštena.

- Izgubio sam meč u 95. minutu. Izgubio sam fudbalsku utakmicu u 95. minutu. Još samo deset sekundi da je trajalo, ja bih uspeo da spasim svoj stan. To mi je jedina nekretnina - kaže Nikolov, poručujući da će se boriti i dalje i da se nada da ipak neće završiti na ulici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list/RTL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.