NAPRAVIO JE INVALIDA OD MENE, NUDIM 50 HILJADA ZA NJEGOVU GLAVU! Slučaj osvete o kojem priča ceo Balkan!
Foto: Thinkstock

ŽELEO JE OSVETU

NAPRAVIO JE INVALIDA OD MENE, NUDIM 50 HILJADA ZA NJEGOVU GLAVU! Slučaj osvete o kojem priča ceo Balkan!

On je pritvoren zbog pokušaja da pronađe ubicu koji će likvidirati čoveka koji ga je pre 11 godina brutalno pretukao, zbog čega je završio u invalidskim kolicima

Objavljeno: 09:32h

Riječanin (37) uhapšen je zbog planiranja osvete, jer je od marta do maja ove godine pokušavao da organizuje atentat na čoveka zbog kojeg je postao invalid.

On je pritvoren zbog pokušaja da pronađe ubicu koji će likvidirati čoveka koji ga je pre 11 godina brutalno pretukao, zbog čega je završio u invalidskim kolicima. Za ubistvo je bio spreman da plati i 50 hiljada evra.

Kako je saopšteno iz Županijskog državnog tužilaštva u Rijeci, 37-godišnjak je od sredine marta do kraja maja ove godine pokušavao da organizuje atentat na 36-godišnjaka koji ga je učinio invalidom.

Na kraju je kontaktirao jednog svog poznanika i tražio ga da mu u tome pomogne. Prema kaznenoj prijavi, nudio je 30 do 50 hiljada evra, do čega je deo bio spreman platiti u drogi, a deo u oružju, onome ko likvidira 36-godišnjaka.

S posrednikom se, kako je ovaj ispričao istražiteljima, u više navrata sastao, te mu čak i predao veću količinu oružja. Nakon što je posrednik ipak sve priznao policiji u kući 37-godišnjaka pronađeno je još streljiva i eksplozivnih supstanci.

Istražitelji su zaključili kako imaju dovoljno dokaza pa su uhapsili37-godišnjaka. Na teret mu je stavljeno podsticanje na teško ubistvo, zatim i nedozvoljeno držanje oružja. Nakon što je protiv njega pokrenut postupak tužislaštvo je od suda zatražilo da mu se odredi istražni zatvor kako ne bi ponovio kazneno delo.

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.