SKANDAL PRVOG REDA: Selektor Hrvatske se slikao ZAGRLJEN SA USTAŠOM Velimirom Bujancem!
Foto: Facebook

Sramota!

SKANDAL PRVOG REDA: Selektor Hrvatske se slikao ZAGRLJEN SA USTAŠOM Velimirom Bujancem!

Poznata je i njegova fotografija na kojoj pozira u nacističkoj uniformi

Objavljeno:

Selektor Hrvatske reprezentacije u fudbalu Zlatko Dalić juče je kao bog dočekan u Varaždinu: dočekali su ga komšije i prijatelji, a posle toga su se uputili prema glavnom varaždinskom trgu. Tamo je pevao i Tompson, koji je najavljen kao "Dalićev prijatelj". Pre nego što je Tompson izveo pjesmu "Lijepa li si", Dalić i on su se zagrlili na pozornici.

Međutim, to nije bio najveći skandal: sve je s pozornice pratio i Velimir Bujanec, neonacista, ekstremni desničar, osuđeni diler i voditelj opskurne TV emisije, koji je na svom Facebook profilu i objavio fotografiju sa selektorom hrvatske reprezentacije.

U kakvom su točno odnosu hrvatski izbornik i Bujanec, koji je juče na doček došao u Tompsonovom društvu, nije poznato novinarima Indexa, koji su objavili ovu priču. Ovo je jedina fotografija na kojoj se vide zajedno Dalić i Bujanec, koji je bio i u VIP šatoru gde su bili samo najbliži Dalićevi saradnici, prijatelji i porodica.

Bujanec je, inače, osuđen na 10 meseci zatvora uslovno, jer je kokainom plaćao usluge prostitutki, posle čega se nagodio s tužilaštvom, priznajući da je "drogom morao kupovati ljubav".

Poznata je i njegova fotografija na kojoj pozira u nacističkoj uniformi, sa svastikom oko ruke. Isticanje nacističkog simbola nije jedini primer Bujančevog skandaloznog ponašanja.

Svoje gledaoce huškao je na glumca Renea Bitorajca, koji je zbog toga dobivao prijetnje smrću. Naime, Bujanec je u emisiji "otkrio" da Bitorajac živi u stanu koji je nasldio od dede i babe. Oni su bili partizani, objašnjavao je Bujanec, dodajući da su oni rođaci srpskog admirala Branka Mamule, kao i da je vlasnik stana ubijen u Beogradu nakon Drugog svetskog rata.

Tada je objavljena i adresa na kojoj Bitorajac živi sa suprugom i dvoje dece.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.