Lista izdajnika u Hrvatskoj: Karamarko i Tito već upisani! (FOTO)

dopiši svoje favorite

Lista izdajnika u Hrvatskoj: Karamarko i Tito već upisani! (FOTO)

Građani su upisivali i svoje grehe, pa su rekli da im je drago kad Đoković pobedi i da Srbi igraju bolji vaterpolo od Hrvata
Objavljeno: 25.01.2016. 15:51h
Hrvatska je rešila da napravi listu tzv. izdajnika, a Kolektiv SKORZ, je samoinicijativno upisao oko 4.000 građana. Ono što je zanimljivo jeste da se među imenima nalaze imaena aktuelnih zvaničnika, kao i zamenika premijera Tomislava Karamarka, koji je podržao osnivanje registra "agresora i izdajnika".

Ceci nude 200.000 evra da peva u Hrvatskoj! Da li će prihvatiti? (FOTO)

Takođe, na listi se nalazi i lider MOSTA i potpredsednik vlade Božo Petrov, koji se protivio pravljenju registra. Ministra Miju Crnoja je preduhitrio Kolektiv SKROZ i na internetu napravio bazu izdajnika, a hrvtska javnost se već danima zabavlja ovim pitanjem.

Most i Domoljubna HDZ koalicija vladaće Hrvatskom: A znamo i ime premijera! (FOTO)​Kako bi olakšali posao Crnoji "izdajnici" su se sami prijavili, a navala je bila toilka da je prema navodima hrvtaskih medija, stranica nekoliko puta bila nedostupna zbog preopterećenja. Jutros se prema informacijama sa portala na listi nalazilo 3850 izdajnika.

Stranica je napravljena tako, da bilo koje ime može da se upiše, pa su na spisku Božo Petrov i Tomislav Karamarko, koji se zahvalio građanima što su se prijavili i pomogli u potpisivanju izdajnika. - Hvala svima na učestvovanju, olakšali ste nam posao - napisao je neko ko se potpisao kao Tomislav Karamarko

Josip Broz i Jovanka su se takođe našli na spisku, a neki su bili kreativni pa su pored imena i prezimena pisali svoje grehe poput:

Beta


- Čitam Dežulovića; devojka mi je Srpkinja; ne slušam cajke i muka mi je od onih koji slušaju; ne znam gde sam bio '91. ; mislim da Srbi igraju bolji vaterpolo od Hrvata; nisam bio u Remetincu; previše vremena provodim kod Katarinčinih; nemam ništa protiv Slovenaca.

Drugu grupu greha čine:

- Nikada nisam bio na Tompsonovom koncertu u Čavoglavama i nisam bio na misi skoro četiri godine, nisam glasao niti za HDZ niti za Most, a niti za SDP. Eh, da, i '91. nisam bio nigde; Đoković pobedi, a meni drago; Gledam filmove sa srpskim titlovima; Pobegao sam iz Lijepe naše u potrazi za poslom; Slušam Balaševića, a ne Cecu.

(Espreso.rs / B92)
 

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media