SVI BODRE VATRENE! Hrvatska vlada na sjajan način pokazala kako se navija za reprezentaciju! (FOTO)
Foto: AP

EUFORIJA

SVI BODRE VATRENE! Hrvatska vlada na sjajan način pokazala kako se navija za reprezentaciju! (FOTO)

U zemlji vlada slavljenička atmosfera

Objavljeno:

U Hrvatskoj uveliko vlada potpuno opravdana euforija uoči finala svetskog prvenstva u fudbalu, a koliko vatreno se navija za reprezentaciju pokazao je i sam državni vrh.

"Vatreni" su pobedom Engleske dobili priliku da postanu šampioni sveta, a sada čitava zemlja staje uz njih i pruža im podršku.

Sednica vlade Hrvatske zato je takođe obeležila veliki trijumf fudbalera tako što su se svi članovi pojavili u dresovima reprezentacije.

Ovo je zaista lep gest, i pokazuje koliko je malim zemljama kao što su naše bitno da se zaista osećaju kao da su u svetskom vrhu.

Hrvatski političari su veoma glasni i otvoreno navijaju za "Vatrene", pa je tako Kolindina proslava na meču sa Rusijom privukla pažnju mnogih:

A hrvatskoj premijera Plenković na putu do Rusije jedna strankinja zamenila je za običnog fana, pa ga je zamolila da je fotografiše. Premijer je pratio Hrvatsku u polufinalu, a za N1 ispričao je i svoje utiske.

Hrvatski portal "Index" objavio je da se do utorka neće baviti problemima u zemlji, tako da vlada sveopštoslavljeničko raspoloženje.

Hrvatska ekipa postigla je neverovatan uspeh, i verujemo da će većina Srbije navijati za njih u velikom finalu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.