KU*VO, KU*VETINO, UZELA SI MI MUŽA! Nezapamćeni skandal na groblju, žena izvređala bivšeg muža i udarila ženinu sestru!
Foto: Pixabay

užas!

KU*VO, KU*VETINO, UZELA SI MI MUŽA! Nezapamćeni skandal na groblju, žena izvređala bivšeg muža i udarila ženinu sestru!

Zbog snažnog udarca rukom u desno rame nesrećna Ankica je morala da zatraži pomoć lekara u hitnom bolničkom odelu u Koprivnici...

Objavljeno:

Pravi skandal izazvala je Tatjana (43) iz okoline Križevaca na sahrani svog bivšeg muža koji je počinio samoubistvo. Zbog verbalnog i fizičkog napada na svastiku Ankicu, suprugu pokojnikovog brata, ovih je dana na Prekršajnom sudu proglašena krivom i mora platiti 100 eura kazne, javlja Podravski.hr.

– Ku*vo, ku*vetino! Uzela si mi muža! – vikala je, prema presudi, na bivšu svastiku koja je na sprovod lani u rujnu došla sa suprugom i decom, a potom ju je i udarila.

Zbog snažnog udarca rukom u desno rame nesretna je Ankica morala zatražiti pomoć lekara u hitnom bolničkom odelu u Koprivnici. Tamo su joj ustanovili udarce u kičmu i desno rame.

To nije bilo jedino što je ratoborna Tatjana, očito ne mareći za sahranu, tog dana učinila. Nakon što je pokojnikov leš spušten u grob, a sveštenik prisutne pozvao da mogu baciti grumen ako žele, svedoci pričaju kako je Tatjana uzela oveći grumen zemlje i njome pogodila – Ankičinu majku!

– Video sam to svojim očima. Deca su mi počela plakati pa sam ih morao odvesti u stranu da ne gledaju tu strahotu. Svašta je izgovorila mojoj supruzi – svedočio je na ročištu Ankičin suprug.

Ankica je naglasila kako ona i njena porodica s Tatjanom i njenima već dugo nisu u dobrim odnosima. Ipak, godinama se nisu videli jer Tatjana živi i radi u Nemačkoj.

– Kad je počela sahrana, najpre me je napala Tatjanina majka tvrdeći da sam baš ja kriva za pokojnikovu smrt. Onda me je, dok je sveštenik molio za dušu pokojnika, Tatjana počela vređati govoreći mi da sam ku*vetina i da sam joj uzela muža. Kad se pogreb završio, odjednom me snažno udarila u desno rame pa sam morala u bolnicu – ispričala je Ankica.

Optužena Tatjana nije se pojavila na Prekršajnom sudu pa je ročište održano bez nje, piše Podravski.hr.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Podravski.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.