Seo je pored mene, počeo da me dira i gura ruku u gaćice... Devojčica (10) ispričala kako se UJAK IŽIVLJAVAO NAD NJOM i to PRED DRUGOM DECOM!
Foto: Pixabay.com

stravična ispovest

Seo je pored mene, počeo da me dira i gura ruku u gaćice... Devojčica (10) ispričala kako se UJAK IŽIVLJAVAO NAD NJOM i to PRED DRUGOM DECOM!

Dete preživelo užas

Objavljeno:

Gorak ukus letovanja u Dubrovniku, dok joj je majka tamo bila na sezonskom radu, ostao je desetogodišnjoj devojčici, koju je tog kobnog jula 2011. godine seksualno uznemiravao sopstveni ujak.

Prema optužnici, 50-godišnji Vukovarac je u cilju da zadovolji svoj seksualni nagon, jedne večeri prišunjao desetogodišnjakinji u krevet.

Seo je pored nje i počeo da je dira po nogama, a potom je ruku zavlačio sve dalje dirajući je ispod gaćica po intimnim delovima. Činjenica da je u toj sobi bilo još dece nije mu smetala.

Tog 50-godišnjaka tužilaštvo tereti za seksualnu zloupotrebu deteta mlađeg od 15 godina, što on odlučno negira, a ako mu sud dokaže krivicu, za navedeno delo moguća je kazna do pet godina zatvora.

Agoniju koju je proživela kao dete, dok je s majkom i ostalim sestrama boravila kod 50-godišnjeg ujaka, danas 17-godišnjakinja, detaljno opisuje Centru za socijalni rad, psihologu, policiji...

Jedne večeri, naime, ujak se ušunjao u sobu prepunu dece. Bilo je vreme pred spavanje. Dok su ostala deca međusobno razgovarala ne bi li utonula u san, 10-godišnjakinji je ujak odlučio da pravi društvo.

Dok je ležala potrbuške na krevetu, počeo je da je mazi po nogama. Zatim ju je dirao po intimnim delovima, a nakon čega je gurnuo ruku u gaćice.

- Niko od ostalih u sobi ništa nije primietio, niti sam to tada ikome rekla jer sam se bojala da mi neće verovati. Od toga dana gadim se sama sebi - ispričala je s vidnom nelagodom 17-godišnja devojka svoje gnusno iskustvo od pre sedam godina, prenosi "Jutarnji list".

Ali to nije bio, kako ističe ova zlostavljana devojčica, jedini ujakov bludni nasrtaj. Prisetila se i jedne epizode tokom vožnje automobilom dok je sedela na suvozačevom mestu pored ujaka. Prema njenim tvrdnjama, dirao ju je po nozi od kolena prema butinama. Pritom joj je namigivao i govorio joj da je lepa, a na njene butine se "okomio" još jednom, te iste godine kad je došao u Vukovar.

Šta je snašlo tu, danas srednjoškolku, njen teča, koji je o njoj preuzeo da brine, saznao je 2015. godine. O seksualnom uznemiravanju odmah je alarmirao službe koje nisu ostale ravnodušne.

- Nećakinja mi se poverila otprilike krajem 2015. ili početkom 2016. godine. Zatim se pojadala i mojoj supruzi rekavši da joj je "ujo nešto radio". Kad sam joj rekao da mi pojasni šta tačno, odgovorila mi je: "Ujo me dirao tamo dole", pa sam shvatio da ju je dirao po intimnim delovima.

Žena i ja smo se zbog toga obratili Centru za socijalni rad. Inače, zbog vidnog depresivnog stanja, nećakinja je već odlazila psihologu u psihijatrijskoj bolnici u Kukuljevićevoj.

Mislim da se i njima tamo poverila - pojasnio je teča žrtve bludničenja.

Iz nalaza timske obrade Psihijatrijske bolnice za decu i mlade iščitava se zaključak da su kod seksualno uznemiravane devojčice već "trajno prisutna i stresna i traumatska iskustva iz perioda rane adolescencije, i to uz prisutnost emocionalne depresije, odnosno emocionalne smetnje".

Tužilaštvo smatra da je nakon provedenih dokaza optužnica osnovana.

Uvereni su da je ujak zadovoljavao seksualnu potrebu i dirao devojčicu, koja je u toj dobi bila posebno ranjiva, pa nije mogla da mu se suprotstaviti na adekvatan način. Svojim potezima "grubo je povredio sram i moral maloletne žrtve".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.