POKUŠAO DA POBEGNE: U Zagrebu uhapšen Srbin zbog krijumčarenja migranata!
Foto: Pixabay

NA ISPITIVANJU JE

POKUŠAO DA POBEGNE: U Zagrebu uhapšen Srbin zbog krijumčarenja migranata!

Policija je na kriminalističko ispitivanje odvela 47-godišnjeg vozača, državljanina Srbije, i 11 avganistanskih državljana

Objavljeno:

U zagrebačkom naselju Trešnjevka u četvrtak je uhapšen državljanin Srbije, koji je u kombiju nemačkih registarskih oznaka prevozio 11 Avganistanaca, saopštila je danas zagrebačka policija.

Kako se navodi u saopštenju, policijski službenici zaustavili su kombi vozilo marke "mercedes vito" na Trešnjevci u Rudolfa Bičanića, ali su vozač i osobe iz vozila pokušale da pobegnu.

U tome su ih, dodaje se u saopštenju, sprečili policijski službenici, koji su u službene prostorije na kriminalističko ispitivanje odveli 47-godišnjeg vozača, državljanina Srbije, i 11 avganistanskih državljana.

Zagrebačka policija navodi da će državljanin Srbije, nakon kriminalističkog ispitivanja biti predat pritvorskom nadzorniku "zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo protivzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, drugoj članici Evropske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma", prenela je Hina.

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.