TO JE ČETNIČKA ŠAJKAČA, A MI TO NISMO: Tito je OVO zamerio mladoj PIONIRKI prilikom fotografisanja! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

NJIHOVO VIĐENJE

TO JE ČETNIČKA ŠAJKAČA, A MI TO NISMO: Tito je OVO zamerio mladoj PIONIRKI prilikom fotografisanja! (VIDEO)

Muškarac prerušen u Josipa Broza bio je glavna atrakcija na proslavi i svi su želeli da se slikaju sa njim

Objavljeno: 20:42h

Na današnjoj proslavi Dana mladosti u Kumrovcu skupilo se nekoliko hiljada ljudi, a najviše je pažnje dobio niko drugi nego Tito.

Muškarac prerušen u Josipa Broza bio je glavna atrakcija na proslavi i svi su želeli da se slikaju sa njim. On je vrlo ozbiljno shvatio svoju ulogu pa je ženi koja se došla da se fotografiše s njim pokazao kako treba da namesti partizansku kapu.

"To ovako treba stajati, jer ako je drugačije onda je to četnička šajkača, a to mi nismo", rekao je nameštajući joj kapu.

Danas se u Kumrovcu održava Dan mladosti-radosti 2018 kojim se obeležava Titov rođendan. Svečani program u organizaciji Saveza društva Josip Broz Tito počeo je u 11 sati ispred rodne kuće Josipa Broza u muzeju Staro Selo Kumrovec. Ove godine skup se održava pod motom "U mladosti je radost -u radosti je mladost". Predsednik Saveza društva Josip Broz Tito Jovan Vejnović rekao je da je ponosan što je ove godine pokrovitelj događanja Krapinsko-zagorska županija. "Oni nas svrstavaju ne samo uz nostalgičare nego nas svrstavaju sa zločincima. To je službena interpretacija koja dolazi iz najviših krugova u Republici Hrvatskoj", rekao je Vejnović i dodao da je jedan od ciljeva okupljanja u Kumrovcu reafirmacija vrednosti i postignuća prošlog vremena, odnosno onoga što je bilo pozitivno.

Istaknuo je da oni posebno nisu nostalgični za prošlošću nego, kako je rekao, "za činjenicom da su to bila bolja vremena".

Bonus video:

Pripreme za Dan policije 2018

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.