POSLE TEBE, OSTAO SAM SLOMLJEN ČOVEK: Denisa (3) je majka ugušila jastukom, a otac mu je sada posvetio potresno PISMO!
Foto: Youtube printscreen

zločin koji je šokirao pulu

POSLE TEBE, OSTAO SAM SLOMLJEN ČOVEK: Denisa (3) je majka ugušila jastukom, a otac mu je sada posvetio potresno PISMO!

Kjara Pašić ubila je svog sina, a njegovo telo ostavila u plićaku...

Objavljeno:

Denisa Pešića, trogodišnjeg dečaka iz Pule, je 23. maja prošle godine u stanu u Akvilejskom prilazu jastukom ugušila njegova majka Kjara Pašić uz pomoć 15-godišnje štićenice popravnog doma.

Kako bi prikrile zločin, njegovo maleno beživotno telo u kolicima su odvezle do uvale Mandrač, gde ga je majka ostavila u plićaku. Upravo tamo, kod te uvale, porodica Denisovog oca Rešida je želela da podigne dečaku malu spomen-ploču.

- Slali smo mejlove gradonačelniku i gradskoj upravi. Planirali smo se sastati tamo na godišnjicu Denisove smrti i podići mu spomenik da se zločin nikad ne zaboravi - rekla je Rešidova sestra Kadifa za "24 sata".

Budući da, kaže, nikakav odgovor nisu dobili, porodica će se sastati u selu kraj Velike Kladuše, gde su sahranili dečaka.

Denisov otac Rešid još je u zatvoru gde služi kaznu zbog premlaćivanja Kjarinog ljubavnika.

Rešid je povodom godišnjice smrti malenog Denisa napisao emotivno pismo.

- Prođe godina dana od kad me je napustio moj jedini i nikad prežaljeni sin Denis Pašić. Pitam se zašto je moralo biti tako jer imao si samo tri godine i bio si dete puno života. Tvoje vesele, razigrane oči babo i danas vidi kad god sklopim oči. Bio si moj život, moje sve. Moje je srce bilo ispunjeno onoga dana kada si rođen. Danas ne mogu da verujem da te nema i da si me napustio zauvek. Posle tebe ostao sam slomljen čovek. Izgubio sam ono što sam najviše voleo... Izgubio sam sine tebe. Zahvalan sam Alahu što te u moj život dao, što mi je dao da osetim tu ljubav i sreću, da osetim tvoju toplinu i miris kad god bih te u naručje uzeo.

Ali posle svega ostao sam slomljen čovek koji nije bio spreman da te izgubi i koji se nikad nije nadao tome. Očekivao sam da ćeš jednog dana svome ocu na mezaru Fatihu proučiti, ali sine, život je nepredvidiv i sudbina je htela drugačije. Još i danas osećam tvoj miris, čujem u snu tvoj smeh. Sve dok tvoj babo postoji, nikad zaboravu predan biti nećeš...

Dušo moja, ptičice Dženetska... svaka moja dova upućena je Alahu dž. š. da ti otvori vrata svoga Dženeta i da uživaš u Dženetskoj bašti.

Voli te tvoj babo najviše na svetu. Svi smo Alahovi i njemu se vraćamo! Sa bolom u duši, Rešid Pašić.

Nepravomoćnu presudu kojom je Kjara na Županijskom sudu u Puli nedavno osuđena na 33 godine zatvora zbog teškog ubistva dečaka teško je podneo. Maloletna pomagačica dobila je do tri godine u Popravnom zavodu u Požegi.

Dok je majka Chiara Pašić s pomagačicom na krevetu gušila sina Denisa (3), njegov otac Rešid bio je u zatvoru u BiH gde služi kaznu zbog premlaćivanja njenog ljubavnika.

Vest o smrti sina potpuno ga je slomila. Uz jako osiguranje, uprava zatvora dopustila mu je da prisustvuje sahrani i nosi telo sina.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.