MAJKA JE DOŠLA U VRTIĆ KOŠUTICA PO SINA (3), ALI NJEGA NIJE BILO: Vaspitačica joj je rekla da ga je ODVELA BAKA...
Foto: Profimedia, Ilustracija

UŽAS

MAJKA JE DOŠLA U VRTIĆ KOŠUTICA PO SINA (3), ALI NJEGA NIJE BILO: Vaspitačica joj je rekla da ga je ODVELA BAKA...

Očajna majka je mislila da su joj ukrali dete

Objavljeno:

Neverovatna priča stiže iz mesta Ferdinandovac kraj Đurđevca u Hrvatskoj. Naime, kako piše portal ePodravina, majka Ivana došla je po svog trogodišnjeg sina u vrtić Košutica, ali joj je vaspitačica, koja je ujedno i direktorka vrtića, rekla da dečaka nema jer ga je već kući odvela baka.

- Bilo mi je to malo neobično, ali otišla sam kući i pitala svekrvu da li ga je pokupila u vrtiću, na šta mi je rekla da nije. Srce mi je stalo, mislila sam da su ga ukrali, da ga više nikad neću videti, odmah smo pozvali policiju - kaže Ivana.

Odmah je otišla nazad u vrtić i počela da pretražuje dečije ormariće da vidi čije cipelice nedostaju.

- Bila sam u šoku, nije mi bilo jasno šta se dogodilo, dok me direktorka uveravala da je dete kod kuće s bakom, a nije bilo. Cipele mog sina bile su u ormariću, a patike od jednog mališana, koji je još bio u vrtiću, su nedostajale. Tada smo shvatili o čemu bi moglo da se radi.

Pozvali su mamu deteta koje je još uvek bilo u vrtiću, a čijih cipelica nije bilo i rekli joj šta se dogodilo. Ona je tad pozvala baku koja je tek tad shvatila da je kući odvela pogrešno dete.

- Baka je rekla da je dete plakalo i nije joj bilo jasno zašto stalno plače, a zbog toga mu nije dobro pogledala lice. Tek kad smo nazvali, shvatila je da je to moj sin, a ne njen unuk - priča majka Ivana.

Kad se čitava zavrzlama razrešila, svima je pao kamen sa srca.

- Zamislite šta nam je sve prošlo kroz glavu, da dođete po dete, a njega nema, dok vas neko uverava da je kod kuće. Grozno! Sreća da smo ga našli, iako nam baš nije jasno kako baka nije videla da to nije njen unuk. Ne daj Bože nikome - žali se mama Ivana.

Iz vrtića više nisu bili dostupni za komentar, a iz policije su javili da su obavešteni o slučaju, ali da nema elemenata krivičnog dela ili prekršaja.

BONUS VIDEO: Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/Epodravina.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.