IVAN JE DAN PRE NEGO ŠTO JE UBIO ANITU PISAO LEPOJ PLAVUŠI NA FEJSBUKU: Da li je ovo bio okidač za zločin?
Foto: Printscreen/Facebook/Anita Novoselac

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO HRVATSKU

IVAN JE DAN PRE NEGO ŠTO JE UBIO ANITU PISAO LEPOJ PLAVUŠI NA FEJSBUKU: Da li je ovo bio okidač za zločin?

Ivan Kralj je, nakon što je oko 7.30 sati izbo suprugu uputio poziv policiji i rekao im 'da je ubio svoju ljubav', nakon čega ih je mirno sačekao u prizemnom stanu kuće koju je Anita nasledila od svojih roditelja

Objavljeno:

Ivan Kralj nožem je nasmrt izbo partnrku Anitu u Gajnicama u Hrvatskoj. Ubica je imao kriminalnu prošlost koju je dobro kriood svih. Zapalio je kuću svog oca, a osuđen je i zbog razbojništva.

- Mislim da je on čovek koji je ceo život pokazivao dva lica. Kad bi se šetao s Anitom po ulici ili kad bi došli da kupuju nešto tu kod mene, grlio bi je i tepao joj. Često je ta njegova sladunjavost znala da prelazi granice dobrog ukusa, ali kad bi bio sam, onda bi to bila druga priča. Govorio je o drugim devojkama s kojima se viđa i kako je s Anitom samo zato što može besplatno da živi kod nje u kući i slično – opisuje prodavac s pijace u Gajnicama Ivana Kralja (36) koji je u nedjelju ujutro pijan nasmrt izbo svoju vanbračnu suprugu Anitu Novoselac (39) u kupatilu kuće u kojoj su zajedno živeli.

Oboje prijavljivani

Kod istog prodavaca obavio je kupovinu u subotu popodne, tek nekoliko sati pre nego što će u alkoholnom delirijumu počiniti zločin o kojem se u ponedjelak uveliko pričalo u Gajnicama. Podsetimo, Ivan Kralj je, nakon što je oko 7.30 sati izbo suprugu uputio poziv policiji i rekao im 'da je ubio svoju ljubav', nakon čega ih je mirno sačekao u prizemnom stanu kuće koju je Anita nasledila od svojih roditelja. Anitin ujak koji živi u odvojenom stanu u istoj kući nije imao pojma što se događa kad su policajci ujutro utrčali u dvorište.

– Anita je tu u kući živela od rođenja, bila je uvek najlepša devojka u ulici, barem ako mene pitate. Završila je trgovačku školu i bila je solidna učenica, a pre nekoliko godina odselila se iz ulice i ne znam puno o tom periodu njenog života, a tu kuću se vratila nakon što joj je otac preminuo pre godinu dana. Mislim da ju je to strašno pogodilo, pričalo se i pre toga da je imala problema s drogom, i ne bih vam to sada ni rekla da se i sama u više navrata ove godine nisam uverila da je zaista tako – prepričava jedna od prvih komšinica ubijene Anite Novoselac. Naime, po nju je u kuću u nekoliko navrata u proteklih nekoliko meseci dolazila hitna i to upravo zbog predoziranja. Ivan Kralj se kod nje u kuću se doselio prošle godine, a svoju kriminalnu prošlost dobro je krio i od nje i od suseda. Tako je pre desetak godina uhapšen jer je nakon sukoba s ocem i bakom zapalio sopstvenu kuću, a osuđen je i zbog razbojništva koje je s nožem u rukama pre tri godine počinio u Konzumu. Da ni ona nije bila 'cveće', svedoči činjenica da je pre nekoliko godina takođe bila prijavljivana i osuđivana zbog nasilja u porodici.

'Čuva me od sveg zla'

O dvoličnosti Ivana Kralja dovoljno govori i sledećipodatak. Dan pre ubistva, dok je Anita Novoselac na Fejsbuku objavljivala statuse kako 'on pazi na nju i čuva je od sveg zla na svetu', on je, otprilike u isto vreme, na toj društvenoj mreži objavljivao fotografije atraktivne plavuše i upućivao joj komplimente i pozdrave.

Anitu i njenog ubicu Ivana spojila je ljubav prema kučetu Gizmi

Prema rečima komšija, Anitu Novoselac i nnog supruga i ubicu Ivana Kralja spojila je i ljubav prema njenom kučetu Gizmi. Njoj se svidelo to kako se Kralj brine za kuče, a problemi su počeli kad su saznali da je Gizma teško bolesna, o čemu svedoče i objave na Fejsbuku. BONUS VIDEO: KURIR TV VESTI: ŠTA SE UBIJENI NARKO-DILER LUKA RADULOVIĆ pre mesec dana nagodio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal?!

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.