RAZBIJEN NAJVEĆI LANAC ELITNE PROSTITUCIJE NA BALKANU: Učesnici bili FUDBALERI, MENADŽERI I TAKSISTI! (FOTO)
Razbijen unosni lanac prostitucije, osim sportista klijenti su bili i menadžeri!, Foto: Reuter

ŠAROLIKA PONUDA

RAZBIJEN NAJVEĆI LANAC ELITNE PROSTITUCIJE NA BALKANU: Učesnici bili FUDBALERI, MENADŽERI I TAKSISTI! (FOTO)

Najjeftinija masaža s happy endom za pola sata koštala je 200 evra, a 300 evra ceo sat

Objavljeno:

Oliver Begović (40), okrivljeni za organizovanje prostitucije u Zagrebu koji je uhvaćen prošle nedelje zajedno s Irom P. (26), u svom kriminalnom dosjeu ima čak 13 kaznenih dela. Istražni sudija opštinskog suda u Zagrebu odredio im je jednomesečni pritvor zbog opasnosti od uticaja na svedoke, tačnije kako ne bi uticali na 11 devojaka iz različitih krajeva Hrvatske, koje su za njih pružale usluge prostitucije u tri zagrebačka stana.

Svojim uslugama masaže s happy endom i drugom šarolikom seksi ponudom devojke su Begoviću i njegovoj partnerki, prema sumnjama tužiteljstva, sakupile oko 360 hiljada evra. Klijenti su bili bivši fudbaleri, mladi menadžeri i nekolicina taksista. Policija je svodnika i prostitutke u razgovorima s klijentima navodno snimala mesecima.

Oglasi u novinama

Kroz tri unajmljena stana, od kojih je jedan bio u novozagrebačkom naselju Središće, a drugi u Folnegovićevom, prošlo je više od 800 klijenata koji su, zavisno od svojih želja i potrebama, tokom 300-tinjak vrućih susreta, plaćali “turu” od 200 pa sve do 800 evra.

Najmlađa maserka imala je tek napunjenih 20 godina, a najstarija je bila dvostruko starija. Oglasi kojima su mamili na opuštajuće masaže s druge strane zakona bili su itekako uočeni u moru internetskih ponuda u oglasima pod rubrikama ponuda poslova - usluge masaže.

Najjeftinija masaža s happy endom za pola sata koštala je 200 evra, a 300 evra ceo sat. Ne bi li uslišili želje ama baš svakog klijenta, pružale su i posebniju uslugu četveroručne masaže bez popusta, a za koju je trebalo izdvojiti za puni sat 800 evra, dok je pola sata stajalo upola manje.

Naravno, uz “ručni rad” devojke su pružale i polne odnose pa uslugu “body to body.”

Hitna istraga

Kako saznajemo, zaradu “tešku” oko 360 hiljada evra uzeli su od 20. novembara 2017. do 3. maja ove godine, a prilikom “vrbovanja” devojaka dvoje osumnjičenih makroa im je obećavalo mesečnu “platu” od najmanje 5000 evra.

Temeljem sudskog naloga u pretresu domova i vozila oduzeto je devet mobilnih, osam telefonskih kartica raznih teleoperatera, dva laptopa, ali i veća količina razne papirne korespondencije. S obzirom na to da je tužilaštvo predložilo da se hitno ispitaju neke od devojaka, nego će u utorak početi s ispitivanjem. “Najstariji zanat” dvojac je oglašavao na internetu i u pisanim medijima.

Policija i tužiteljstvo nisu saopštili na koji su način otkrili spomenuti dvojac, ali nije isključeno da je to bilo jer su im oglasi postali učestali i upadljivi, a policija ih prati.

Lažne pare

Oliveru Begoviću sudilo se još 2012. godine, a teretilo ga se da je zajedno s tada maloletnim N. K., po ranijem dogovoru, tokom 2007. godine od nepoznate osobe nabavio neutvrđenu količinu krivotvorenog novca.

Reč je bila o novčanicama u apoenima od 200 evra, sve istog serijskog broja te da je tim novčanicama kupovao raznu robu u trgovinama na području Benkovca, Pridrage, Vrane i Vodica iako je znao da su krivotvorene.

Begović je tada uhapšen nakon što su ga benkovački policajci zaustavili u Renaultu Cliju i u autu mu našli lažne novčanice.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.