REŠILA JE DA IH KONAČNO POKAŽE: Kolinda objavila najličniju fotografiju do sada i izazvala lavinu komentara (FOTO)
Foto: Reuters / Kacper Pempel

na rođendan!

REŠILA JE DA IH KONAČNO POKAŽE: Kolinda objavila najličniju fotografiju do sada i izazvala lavinu komentara (FOTO)

Samo sat i po vremena nakon objave, predsednicinu fotografiju s roditeljima lajkovalo je 8.500 ljudi...

Objavljeno: 21:07h

Predsednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, u nedelju slavi 50. rođendan, te je tom prilikom na svojoj službenoj Fejsbuk stranici objavila fotografiju s roditeljima, Brankom i Dubravkom Grabar.

- Hvala, mama! Hvala, tata! -napisala je Grabar Kitarović uz fotografiju.

Samo sat i po vremena nakon objave, predsednicinu fotografiju s roditeljima lajkovalo je 8.500 ljudi, a ispod slike su se namnožili brojni komentari, u kojima se uglavnom mogu pročitati čestitke i lepe želje.

- Lepo vas je videti s roditeljima, predivno. Želim vam ugodno nedeljno popodne i još jednom srećan vam rođendan, napisala je jedna korisnica Fejsbuka.

- Svako dobro, poštovana predsednice, za vaš dragi rođendan. Puno dobrog zravlja i da nam čuvate našu domovinu, kao što su vas čuvali vaši roditelji. Lepi pozdrav vama, vašim roditeljima i vašoj porodici, napisala je druga korisnica.

- Krasna fotografija! Srećan rođendan draga naša predsednice sve najbolje od srca i puno lepih trenutaka, glasio je još jedan od komentara.

- Srećan Vam rođendan draga naša predsednice, dao Vam dragi Bog zdravlja, sreće i ljubavi sa Vašom porodicom. Predivna slikica sa svojim roditeljima i budite ponosni na njih i oni na Vas, šta su odgojili tako divnu i jednostavnu ćerku, stoji u još jednom komentaru.

Iako se ispod predsednicinih objava često razvijaju burne debate njenih pristalica i kritičara, ovoga je puta negativnih komentara bilo uistinu malo.

Bonus video Espreso intervju: Dana Vulin

(Espreso.co.rs/ Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.