POZNATI FUDBALSKI TRENER IVAN I. OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU! Procurelo šta je radio DEČAKU U KANCELARIJI!
Poznati trener iz Splita optužen je za pedofiliju, Foto: Pixabay

HOROR

POZNATI FUDBALSKI TRENER IVAN I. OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU! Procurelo šta je radio DEČAKU U KANCELARIJI!

Tužilaštvo u optužnici traži da sud kazni fudbalskog trenera s jednom godinom zatvora i da mu izrekne sigurnosnu meru zabrane obavljanja posla kojim se bavi

Objavljeno:

Poznati splitski 30-godišnji fudbalski trener Ivan I., koji je dosad radio s decom u mnogim klubovima na području Splita, optužen je za seksualno zlostavljanje i iskorišćavanje deteta (bludne radnje), odnosno seksualnu zloupotrebu deteta mlađeg od petnaest godina, piše Slobodna Dalmacija.

Opštinsko tužilaštvo tereti ga da je tokom 2016. godine, odnosno do avgusta te godine, kao fudbalski trener 12-godišnjem dečaku slao enormno velik broj neprimerenih SMS poruka, i to uglavnom u kasnim satima. Sve je to činio, po optužnici, zato da bi pridobio njegovu naklonost i uspostavio "emocionalnu vezu kako bi ga u cilju zadovoljavanja svoje seksualne potrebe seksualno zlostavljao".

Trener je dečaka vodio u više navrata u svoju kancelariju zahvaljujući postignutom poverenju pa ga je neprimereno ljubio u usta i od njega zahtevao da ga takođe poljubi u usta. Jednom ga je prilikom dirao po anusu 'proveravajući da li ima nešto što mu smeta'.

Tužilaštvo u optužnici traži da sud kazni fudbalskog trenera s jednom godinom zatvora i da mu izrekne sigurnosnu meru zabrane obavljanja posla kojim se bavi.

BONUS VIDEO: KURIR TV VESTI: ŠTA SE UBIJENI NARKO-DILER LUKA RADULOVIĆ pre mesec dana nagodio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal?!

(Espreso.co.rs/Slobodna Dalmacija.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.