Kupila domaću šunku, a ona ŽIVI OTROV! Tražila je novac nazad, požalila se, a njihov odgovor je NAJGORI U CELOJ PRIČI!
Foto: Printscreen / jutarnji.hr

DOMAĆA, A ZELENA

Kupila domaću šunku, a ona ŽIVI OTROV! Tražila je novac nazad, požalila se, a njihov odgovor je NAJGORI U CELOJ PRIČI!

Šunka koju je gospođa kupila na akciji bila je pokvarena - na uglovima je potamnela i počela je da dobija zelenkastu boju

Objavljeno:

Jedna čitateljka Jutarnjeg iz Istre ostala je zgrožena kada se u nedelju vratila iz kupovine iz poznatog trgovačkog centra u Rijeci.

Šunka koju je gospođa kupila na akciji bila je naočigled pokvarena - na uglovima je potamnela i počela je da dobija zelenkastu boju, a fotografije i račun ogorčena žena poslala je putem mejla.

Kaže kako se kao kupac oseća prevareno i jadno jer joj je, nakon što je kontaktirala prodavnicu i požalila se na pokvarenu šunku, rečeno da može vratiti proizvod samo u centru gde ga je i kupila.

foto: Printscreen / jutarnji.hr

- Kad sam je ujutro u ponedeljak otvorila šokirala sam se jer je bila u očajnom stanju... Lepo sam ih zamolila je li moguće dobiti povraćaj novca u najbližem centru što su potvrdili negativno... Pošto ja stanujem u Istri pet km od Pazina meni do Rijeke i nazad treba 120km i još toliko za benzin plus moje slobodno vreme za dolazak u navedeni centar da bi ispravila njihovu grešku - pojasnila je zašto želi povraćaj u najbližoj radnji.

Čitateljika tvrdi kako ovo nije prvi put da joj se to dogodilo, ali da se sada prvi put požalila.

foto: Printscreen / jutarnji.hr

- Sramota šta nam prodaju, svesni su da je to roba kojoj je istekao rok trajanja. Umesto da se pokriju i reše to oni se sa mnom natežu... Reč je o 16kn... Pola kg sam kupila - napomenula je pa zaključila kako je prvi put reagovala na takve stvari, ali uzaludno.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.