OTKRIVEN IDENTITET UBICE KONOBARICE NADE: Policija upala u stan BOSANCA!
Nije bila umešana neka treća osoba pa se sumnja da je motiv bolesna ljubomora, Foto: Fonetap

KRVAVI OBRAČUN

OTKRIVEN IDENTITET UBICE KONOBARICE NADE: Policija upala u stan BOSANCA!

U stanu ubice nisu pronašli oproštajno pismo. Prema sadašnjim saznanjima, u njegov čin nije bila umešana neka treća osoba pa se sumnja da je motiv bolesna ljubomora

Objavljeno:

Identitet osumnjičenog je otkriven, za ubistvo konobarice Nade V. (50) u hrvatskom restoranu u Kölnu koji je nakon toga počinio samoubistvo. Podsetimo da je u petak uveče konobarica Nada V. radila u restoranu i u jednom se trenutku spustila u podrum.

Njen bivši dečko Ljiljo Piljić (49) bio je među gostima i spustio se za Nadom. Pucao je u nju, a onda je presudio sebi. Policija i dalje ne izlazi s detaljima pa se ne zna motiv, ali se pretpostavlja da se par posvađao i da je Nadu ubio jer nije mogao da preboli raskid. Nada se ranije prezivala Bilić.

Rođena je u Dusini, u Bosni i Hercegovini i ima decu iz ranijeg braka, piše Fenix magazin. Piljić je rođen u Dežovici u BiH. Adresa boravka mu je bila u Dugom Selu. Oboje su hrvatski državljani.

Nemački policajci u stanu ubice nisu pronašli oproštajno pismo. Prema sadašnjim saznanjima, u njegov čin nije bila umešana neka treća osoba pa je to još jedan dokaz za istražitelje da je ubica bio bolesno ljubomoran.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.