NIKO NIJE PRIMETIO KAD JE POTONUO: Dečak (8) se udavio na proslavi rođendana!
Hitna pomoć, Foto: Kurir.rs

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ

NIKO NIJE PRIMETIO KAD JE POTONUO: Dečak (8) se udavio na proslavi rođendana!

Na proslavi rođendana bilo osmoro dece, na koje su pazile tri animatorke

Objavljeno:

Velika tragedija dogodila se u Koprivnici, gde se osmogodišnji dečak udavio u gradskom bazenu, prenosi "Podravski list".

Dečak je bio predugo pod vodom i nije mogao da se spasi, prenosi ovaj portal, dodavši da je hitna pomoć pozvana veoma brzo, ali da reanimacija nažalost nije uspela.

List takođe saznaje da je na proslavi rođendana bilo osmoro dece, na koje su pazile tri animatorke. Nije poznato kako niko nije primetio da je dete odjednom potonulo.

Deca su ušla u tzv. brzu reku, izdvojeni deo u kojem voda povremeno jače struji. Ne zna se šta se potom dogodilo, ali nesrećni dečak nije isplivao na površinu. Da li je možda udario glavom u rub tog "rukavca", ili se dogodilo nešto drugo, pokazaće obdukcija i policijska istraga, prenosi "Podravski list".

Navodno je njegovo telo prvi primetio jedan plivač.

Izvori bliski Gradskim bazenima otkrivaju da su sva deca na rođendanu bila prijavljena kao plivači, što je obveza na kojoj insistira organizator rođendana.

Upravnica bazena Petra Bijač nije odgovarala na pozive novinara, koji su tražili izjavu od gradonačelnika Mišela Jakšića.

– Iskazujem duboko žaljenje ovom tragedijom i izražavam sauočešće porodici nesrećnog dečaka. Lično ću insistirati da se pregleda svaki odvod na bazenu kako bi se građani osećali sigurnim, ali i ljudi koji tamo su zaposleni. Zbog nesrećnog dečaka, ali i daljeg rada bazena. O eventualnim odgovornostima ću se izjasniti kada dobijem informacije iz bolnice i policije – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić vidno potresen ovom nezapamćenom tragedijom.

Neshvatljivo je da se i poslije tragedije na drugom kraju rekreacijskog bazena još sat-dva održavala proslava drugog dečjeg rođendana. Na jednoj strani bazena bitka za detetov život, na drugoj vesela proslava!, piše "Podravski list".

Bonus video:SAHARSKA KIŠA U BEOGRADU! PRLJAVI AUTOMOBILI,KIŠOBRANI...

(Espreso.co.rs / Podravski list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.